Un restaurant din Germania nu are zile usoare cu autoritatile care, in urma unui control, au decis ca schnitzelele servite in local sunt mult prea mari pentru pranzul unui om obisnuit, relateaza Yahoo News.
Proprietarul si bucatarul sef, Gerhard Kaltscheuer, spune ca este mandru de fripturile gigant pe care le serveste. Portiile din restaurant au ajuns celebre in regiune, iar oamenii vin cu placere sa mance. Bucatarul spune ca vinde aproximativ 70 de portii de schnitzel pe zi, dar autoritatile l-au suspectat ca reuseste sa serveasca 200 de portii, calculand dupa cantitatea de materie prima pe care Gerhard o comanda.
Restaurantul lui Gerhard Kaltscheuer este intr-o zona muncitoreasca din Saxonia, fapt care, spune el, este determinant pentru dimensiunea portiilor pe care le serveste. El spune ca ar putea foarte bine sa faca portii mai mici, dar atunci ar amane fara clienti, deoarece oamenii nu s-ar satura. Clientii sai sunt muncitori si au nevoie de portii consistente.
Autoritatile i-au cerut sa plateasca tae mai mari, dar Gerhard Kaltscheuer contesta aceasta cerere.
Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro