Restaurant China: Opium in taitei pentru o afacere mai profitabila

septembrie 27, 2014

Proprietarul unui restaurant din China a recunoscut ca adauga opiu in taitei „pentru a le oferi un gust mai bun si pentru ca afacerea lui sa devina mai profitabila”.

Planul a functionat intr-adevar, pana cand unul dintre clientii sai fideli a fost testat pozitiv la un control antidrog de rutina. Initial, Liu Juyou a fost uimit cand a aflat rezultatele testului, dar a reusit sa-si dovedeasca nevinovatia dupa ce i-a convins si pe membrii familiei sa manance la restaurantul respectiv. Ulterior, si testele acestora au indicat acelasi rezultat.

Zhang, proprietarul restaurantului, a declarat ca a cumparat mai multe kilograme de seminte de mac, pe care le macina si le adauga in taitei, sperand ca va atrage in acest fel tot mai multi clienti. Desi cantitatea de opiu adaugata nu era atat de mare incat sa provoace dependenta, era suficient de multa pentru fi identificata usor la un control antidrog.

Extras din capsulele unor specii de mac, opiul este o substanta toxica care poate produce dependenta. Provoaca euforie si poate fi folosita pe post de calmant sau somnifer.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro