Rent a Car Otopeni – siguranță și confort

Rent a Car Otopeni oferă servicii de închirieri mașini și de asemenea pentru transfer de la și către Aeroportul Otopeni. De asemenea se pot închiria mașini cu șofer personal sau închirieri auto pe termen lung. Cum fiecare client are propriile preferințe și nevoi, Rent a Car Aeroport oferă atât închirieri auto de lux, cât și închirieri auto low cost. Clienții pot alege dintr-o serie de accesorii, precum: lanțuri de iarnă, GPS, scaun pentru copii și așa mai departe. Ce alte motive recomandă Rent a Car Otopeni?

  • prețul mic;
  • nu există costuri ascunse;
  • suportul pentru clienții.

Servicile oferite de Rent a Car Otopeni

Rent a Car Otopeni oferă o varietate de servicii care se pretează pe nevoile oricărui client:

  • Transfer Aeroport Otopeni – acest serviciu oferă clienților transportul acestora de la Aeroportul Otopeni în orice destinație din România, nu doar în București. Serviciul este rapid și ieftin, iar Rent a Car Otopeni de pe acest link pune la dispoziție atât mașini pentru 4 pasageri sau microbuz 8+1.
  • Închirieri Auto cu Șofer – există posibilitatea închirierea mașinilor din Otopeni acompaniate de un șofer. Rent a Car Otopeni dispune doar de persoane profesioniste care sunt bune cunoscătoare a orașului. Astfel clientul poate ajunge în siguranța de la Aeroportul Otopeni la destinația dorită.
  • Închirierea mașinilor pe termen lung – clienții au posibilitatea să închirieze mașini din Aeroport atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Printre avantajele închirierii automobilelor de la Rent a Car Otopeni se numără: zero solicitări respinse, accesul facil, rata fixă pe toată durata contractului, zero taxe și comisioane de orice tip și așa mai departe.

Servicii extra oferite de Rent a Car Otopeni

Pentru a asigura un confort cât mai mare al clienților săi, Rent a Car Otopeni pune la dispoziție următoarele servicii și accesorii extra:

  • GPS și scaunul pentru copii – aceste servicii sunt puse la dispoziție gratuit pe întreaga perioadă clienților. Astfel se asigură confortul și siguranța tuturor pasagerilor.
  • Telefon, laptop și internet – aceste servicii sunt oferite clienților contra cost. În cazul închirierii unui laptop, pe lângă suma de €60 oferite pentru întreaga perioada, mai sunt necesarii €200 ca și garanție care vor fi returnați la finalul perioadei.
  • Lanțuri de iarnă și portbagaj auto – pe timpul sezonului de iarnă clienții pot opta pentru lanțuri de iarnă contra sumei de €15. Iar dacă aceștia consideră că spațiul din portbagaj nu este destul de încăpător, Rent a Car Otopeni pune la dispoziție o cutie suplimentară pentru bagaje. Prețul fiind de €50.
  • șofer personal – pentru a ajunge în cât mai mare siguranță la destinație, clienții pot opta pentru a avea un șofer personal pe întreaga perioadă (€30/8 ore).

 

 


Comunicat preluat de pe www.livepr.ro – Rent a Car Otopeni – siguranță și confort

Comments

comments