Rent a car, cu si fara sofer - avantaje si dezavantaje

august 31, 2016

Cei care doresc sa inchirieze o masina pe termen scurt, prin sistemul rent a car atat de popular la nivel international, au doua variante principale: inchiriere in sistem clasic sau rent a car with driver, adica inchiriere "la pachet" cu sofer. Evident, a doua varianta are un cost mai mare, caci serviciile incluse sunt pe masura.

Care varianta de rent a car este mai avantajoasa? Totul depinde de nevoile de moment ale unei persoane, de optiunile sale. Iata mai jos care ar fi avantajele si dezavantajele pentru ambele variante de inchiriere a unei masini.

Rent a car clasic (doar masina) are drept avantaje costul redus, flexibilitatea totala si intimitatea - nu ai pe nimeni nu tine in calatorie, eventual doar prieteni / alte persoane apropiate. In schimb, trebuie sa conduci tu chiar daca este un drum mai lung si, dincolo de oboseala, ai mai multa responsabilitate. Trebuie sa te opresti sa alimentezi cu combustibil, sa iei decizii cu privire la ruta etc.

De cealalta parte, sistemul rent a car with driver Bucharest sau orice alt oras iti ofera comoditate 100%. Pur si simplu stai in spate si esti condus acolo unde doresti. Evident, poti sa fii oricat de obosit, poti sa mergi la petreceri si sa consumi bauturi alcoolice. Nu vei avea grija condusului, soferul tau personal va fi alaturi de tine si te va astepta atat timp cat este necesar, oriunde ai merge.

Daca ai nevoie de informatii, sfaturi, idei, ai practic un ghid local in calatorie. Pe drum, poti sa vorbesti relaxat la telefon, sa lucrezi pe laptop sau tableta sau... sa te joci, daca acest lucru te relaxeaza. Poti chiar sa dormi daca este o calatorie mai lunga. Daca inchiriezi o masina de lux, comoda, sigur te vei putea odihni perfect.

Sistemul de rent a car with driver este potrivit mai ales pentru turistii straini si pentru oamenii de afaceri care viziteaza o tara pe care nu o cunosc prea bine. Avand un sofer - localnic - de partea lor, se bucura de mai multa siguranta in calatorie, putand evita riscurile si putand face alegeri inspirate.

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro