Renault Megane facelift şi în România

Renault Megane a lansat oficial o nouă gamă pentru publicul din România. Prezentarea noilor modele a avut loc în cadrul unui eveniment la care au participat peste 120 de invitaţi, atât jurnalişti, cât şi persoane publice.

Renault Megane facelift a fost lansat oficial pentru publicul românesc. Familia Megane şi-a format o nouă identitate de marcă Renault prin modelele Clio 4 şi Captur. Aceste modele au un design specific. Partea frontală prezintă sigla supradimensionată Renault, amplasată în mod original pe o suprafaţă strălucitoare neagră, ce oferă modelelor un plus de expresivitate şi prestanţă.

Noile modele de Megane apar în două versiuni de motorizare Energy, care au fost concepute pentru un consum redus, emisii scăzute de CO2 şi silenţiozitate. Motorul Energy TCe 130 oferă o dinamică bună la turaţii joase, iar consumul este redus cu 15% faţă de generaţia anterioară.

Noua gamă a prezentat în premieră noul TCe 130  cu transmisie automată. Schimbarea vitezelor se face automat de către un computer care selectează treapta potrivită. Renault a ales o transmisie EDC cu dublu-ambreiaj pentru un consum de numai 5,6 l/100km.

Pe lângă noile tipuri de motorizări, Renault Megane fecelift adoptă şi sistemul infotainment R-link cu ecran tactil şi navigaţie Tom Tom, având integrate hărţi pentru toată Europa.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro