Reguli de fashion – cum asortezi culoarea alb

Fiecare femeie are cel puțin o piesă vestimentară de culoare albă în propria garderobă. Aceasta sugerează feminitate și sensibilitate. Deși pare foarte simplu de asortat, există câteva reguli de care trebuie să ții cont atunci când îmbraci genul acesta de ținute.

Care este momentul ideal pentru o ținută de culoare albă?

Poți să porți alb în orice anotimp, nu există o regulă pentru așa ceva. Totuși, vara este anotimpul în care această culoare este în centrul atenției. De ce? Culoarea alb îți pune în evidență bronzul și oferă luminozitate feței tale. Este o culoare ideală pentru o rochie purtată în serile călduroase de vară.

Albul se potrivește la fel de bine și în sezonul rece. O ținută complet albă pare a fi scoasă din povești deoarece denotă rafinament și inocență, într-un cadru rece de iarnă.

Cele mai des întâlnite ținute de culoare albă

Albul este o culoare de o frumusețe unică. De aceea, femeile aleg să o poarte cu mândrie în zilele speciale precum cununia civilă sau nunta. Când vorbim despre evenimente de genul acesta, automat ne gândim la rochii cununie, iar culoarea alb este prima care ne trece prin minte.

Acest tip de rochii albe nu sunt foarte greu de asortat. Este important să nu încarci ținuta. Simplitatea este mereu elegantă și rafinată. Alege bijuterii finuțe și pantofi de culoare deschisă precum: roz, alb, bej, argintiu.
Pune însă accent pe machiaj deoarece albul oferă luminozitate feței. Nu opta pentru machiaje stridente. Dacă îți dorești ceva extra, alege un model de gene magnetice. Acestea îți vor transforma frumos privirea și astfel nu vei avea nevoie de culori prea stridente de fard.

Un alt tip de îmbrăcăminte albă, des întâlnită, face parte din categoria de rochii de plaja. O rochie albă de plajă arată perfect peste un costum de baie. Accentuează frumos bronzul și îți pune formele în evidență. În plus, aceste modele de rochii sunt extrem de atrăgătoare și potrivite pentru zilele petrecute la plajă.

Cum asortezi culoarea alb

Rochiile albe se asortează foarte bine cu accesoriile în nuanțe metalice. Albul pune în valoare bronzul pielii tale, iar culorile metalice completează perfect ținuta.

De asemenea, culorile deschise în aproape orice nuanțe, merg la fel de bine cu alb. Pentru ținutele ceva mai elegante, încălțămintea de culoare nude este alegerea perfectă.

 

 

 

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro