Regizorul Ioan Carmazan continua traditia inventata de maestrul Sergiu Nicolaescu!

Din postura de Presedinte U.A.R.F., regizorul Ioan Carmazan va acorda Medalii de Onoare, Clachete de Aur si Trofee marilor cineasti romani si din Republica Moldova.

Actorii Horatiu Malaele, Ileana Stana Ionescu, George Alexandru, Ilinca Goia, Cristian Sofron, alaturi de frumoasa sa sotie - Andreea Macelaru, Brandusa Novac, Delia Antal, Valentin Teodosiu, Bogdan Stanoevici, sunt doar cativa dintre invitatii care vor onora cu prezenta lor, Gala Premiilor U.A.R.F.!

Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film organizeaza pe 21 martie, de la ora 20.00 la Casa de Cultura Petofi Șandor - GALA PREMIILOR U.A.R.F. In cadrul acestui eveniment va avea loc festivitatea de premiere a personalitatilor cinematografiei din Romania si Republica Moldova. Invitati de marca si o seara de poveste.

GALA PREMIILOR U.A.R.F. este organizata anul acesta de regizorul, scenaristul, scriitorul si profesorul de regie Ioan Carmazan, care a preluat stafeta de la maestrul Sergiu Nicolaescu, cel care, acum 20 de ani, a infiintat Uniunea Autorilor si Realizatorilor de Film.

“Acum 20 de ani, Sergiu Nicolaescu a creat U.A.R.F., ca o alternativa la o formula la care sa adere oameni pasionati si preocupati de film, televiziune si domenii conexe.

Eu nu fac decat sa incerc sa continui si sa pastrez lucrurile asa cum le-a dorit Sergiu Nicolaescu. El a inventat aceste premii si eu nu fac decat sa duc mai departe aceasta traditie. Oamenii se bucura sa le fie recunoscuta munca, cu atat mai mult si public, merita un semn de pretuire. Si cum in ultima vreme am cam uitat sa ne uitam unii la altii, cred ca e momentul sa reinventam respectul, prietenia si chiar dragostea”, a declarat regizorul Ioan Carmazan, cunoscut publicului cinefil datorita filmelor sale “O secunda de viata”, “Margo”, ”Tapinarii”, “Sania albastra”, “Lotus”, “Raport despre starea natiunii” si altele.

Spectacolul este prezentat de directorul “Centrului de workshopuri si cercetare teatrala – Plaing”, un reprezentant de seama al teatrului independent, actorul Mihai Costache, pe care publicul iubitor de teatru l-a vazut ca one man show, in piesa “Novecento”. Alaturi de acesta, va urca pe scena Ilona Foiea actrita in devenire, Studenta a Facultatii de Arte din cadrul Universitatii Hyperion, acolo unde regizorul Ioan Carmazan este profesor. Colegii ei vor face o demonstratie a talentului, spontaneitatii si creativitatii lor in fata unui public nu usor de sedus. Ioana Anuta si Roxana Ilie sunt doar doua dintre studentele pe care publicul larg deja le cunoaste pentru aparitiile lor televizate la unele dintre cele mai faimoase concursuri muzicale, “X factor”si “Romanii au talent”

Insa momentele artistice importante ale serii vor fi sustinute chiar de premianti, nume pe care nu le putem dezvalui inca.

La eveniment vor fi prezenti si peste 20 de oameni de cinema de peste Prut, iar unii dintre acestia, cu siguranta vor fi premiati pentru pastrarea spiritului romanesc in creatiile lor artistice.

In cadrul Galei Premiilor U.A.R.F. se vor acorda mai multe premii, precum: Medaliile de Onoare, Premiile de Fidelitate, Premiile “Clacheta de Aur”, dar si doua trofee “ Victoria”, iar la final trofeul "Zimbrul U.A.R.F.".

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro