Reflexoterapie – un nou mod de a slabi si de a ne detoxifia organismul

Ce reprezinta terapia denumita reflexoterapie

Terapia si tratamentul prin reflexoterapie este o componenta a reflexologiei, utilizata pentru masarea punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile si dureroase.

In timpul masajului, aceste puncte reflexe trebuie monitorizate constant pentru a evita ranirea zonei inconjuratoare si pentru a putea evalua corect eliberarea cristalelor. Daca nu acordati atentie acestor depozite, incepand de la starea lor initiala, tulburarile ulterioare (blocaje) vor fi gasite la distanta in zonele si organele corespunzatoare. Masajul prin reflexoterapie se efectueaza in principal cu degetul mare, dar articulatiile interfalangiene sunt, de asemenea, adesea folosite.

Ce anume vindeca acest tratament

Scopul acestui tratament prin reflexoterapie este de a corecta factorii negativi implicati in procesul bolii: congestie, inflamatie si tensiune.
reflexoterapie
Bolile congestive sunt cauza tumorilor. Boli inflamatorii, cum ar fi sinuzita, colita si bronsita. Stresul poate slabi sistemul imunitar si de accea este indicat sa apelati din cand in cand la o terapie de relaxare, precum tratamentul de reflexoterapie pe care il gasiti la super preturi in clinica de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti.

Reflexoterapia imbunatateste in principal circulatia sangelui, accelereaza eliminarea toxinelor si a reziduurilor pentru a preveni depunerea acestora in concentratii daunatoare in ficat, intestine si rinichi si amelioreaza durerea prin stimularea eliberarii endorfinelor naturale ale analgezicelor din organism.

In ce situatii este contraindicata aceasta terapie

Putem discuta in aceasta faza de contraindicatii majore si minore. De-a lungu timpului s-a observat si respectat faptul ca nu este benefic in stadiul final al cazurilor tumorale, deoarece provoaca fenomenul de infiltrare, adica raspandirea si raspandirea celulelor bolnave in celule sanatoase. Ei pot face acest lucru numai daca vor sa se relaxeze, dar trebuie sa obtina acordul medicului.

In plus, femeilor insarcinate nu li se recomanda sa utilizeze reflexoterapia, deoarece poate duce la nasterea prematura a copilului.

Hai la Fysiogand pentru proceduri calitative executate de specialistii in domeniu! Contureza-ti corpul mult visat si bucura-te de relaxare!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Reflexoterapie – un nou mod de a slabi si de a ne detoxifia organismul