Reduceri la licentele ESET Smart Security - BRD si Axel Soft IT Group

ianuarie 12, 2012

BRD a incheiat un parteneriat cu Axel Soft IT Group - distribuitor exclusiv al solutiilor ESET NOD32 Antivirus in Romania - prin intermediul caruia utilizatorii aplicatiei de internet banking pentru clientii companii BRD@ffice pot beneficia de reduceri substantiale fata de preturile de pe piata pentru licentele antivirus ESET Smart Security.
Licentele pot fi comandate direct prin intermediul aplicatiei de Internet banking, prin simpla completare a unui formular de comanda.

„Ne face placere sa oferim beneficii extrabancare care sa asigure un plus de securitate operatiunilor pe care clientii le desfasoara in mediul online. Astfel punem la dispozitia clientilor BRD@ffice un pachet complet de solutii de banca la distanta”, a declarat Alina Iosep, Director, Piata Persoane Juridice si Persoane fizice Autorizate din cadrul Departamentului Strategie si Marketing al BRD.

“Beneficiind de nucleul NOD32 Antivirus, ESET Smart Security extinde protectia anti-malware asupra tuturor activitatilor desfasurate la birou. Selectarea solutiei noastre de securitate in cadrul acestui program ne bucura pentru ca certifica performanta produsului si importanta pe care o are securitatea IT in contextul in care activitatile de business se desfasoara la ora actuala”, a declarat Alexandru Sipciu, Director General Axel Soft IT Group.

Axel Soft IT Group, compania ce asigura securitatea informatiilor in mediul virtual, este distribuitorul exclusiv in Romania al solutiilor de securitate ESET NOD32 Antivirus. Cu o experienta vasta in acest domeniu, Axel Soft IT Group ofera solutii de securitate de top, multiplu premiate la nivel mondial.
BRD-Groupe Societe Generale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a doua capitalizare bursiera la BVB.

BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajati in toata lumea, pe trei activitati - cheie:
- Retail banking, finantari specializate si asigurari
- Private Banking, Gestiune de active si servicii pentru investitori
- Corporate & Investment Banking  

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro