Reduceri la abonamente cu sute de minute incluse - UPC Business

iunie 22, 2011

UPC Business lanseaza o noua oferta, special creata pentru clientii IMM. Noile Pachete Office combina servicii de Internet si abonamente de telefonie cu minute incluse in retele fixe si mobile, la preturi ce pornesc de la 11 Euro (fara TVA).

Noile Pachete Office de la UPC Business ofera acces la Internet Business Fiber Power, cu viteze de pana la 120 Mbps, alaturi de servicii de telefonie cu pana la 1.000 de minute incluse in abonamente, catre orice destinatie fixa sau mobila din Romania, precum si catre destinatii internationale (retele fixe din tarile membre UE, retele fixe si mobile din SUA si Canada). În functie de nevoile proprii ale afacerilor lor, clientii pot opta pentru oricare din cele patru noi Pachete Office, care integreaza configuratii diferite – Basic, Plus, Advanced si Extra.

”Stim foarte bine ca fiecare client are nevoie de comunicare diferita, de aceea incercam intotdeauna sa oferim solutii care se adreseaza acestor nevoi specifice. Totodata, observam tendinta de a acorda o atentie mult mai mare costurilor implicate de comunicatii si un interes crescut pentru pachete, fata de servicii separate, pentru ca de obicei pachetele aduc discount-uri. Eforturile noastre de a sustine afacerile clientilor se materializeaza in solutii simple, usor de utilizat, si intr-un excelent raport calitate – pret”, declara Cristina Costachescu, Director de Marketing al diviziei UPC Business.
Noile Pachete Office se adreseaza clientilor IMM si aduc, pe langa servicii de calitate, mai multe beneficii.

Companiile care opteaza pentru unul din cele 4 noi Pachete Office economisesc timp cu Internetul de mare viteza Business Fiber Power si se bucura de flexibilitate intrucat au posibilitatea de a utiliza minutele incluse in orice retea. Mai mult, clientii care opteaza pentru oricare din Pachetele Office beneficiaza de reduceri intre 31% si 62% la pachet, fata de suma valorilor fiecarui produs in parte.

Toti clientii beneficiaza de suport tehnic 24/7 si de consultanta din partea specialistilor UPC Business, care ii pot ajuta in procesul de alegere a celor mai potrivite solutii pentru afacerile lor. La achizitionarea oricaruia din cele patru Pachete Office, clientii IMM vor primi gratuit in custodie un router WiFi, daca aleg un contract pe cel putin 2 ani, pot beneficia, de adresa IP statica, primesc un program antivirus si antispam gratuit (licenta SmartGuard), 20 de adrese de email si gazduire spatiu web, pana la 1 GB, fara niciun cost suplimentar.

UPC Romania, prin divizia sa dedicata solutiilor de comunicatii pentru companii - UPC Business - poate asigura cea mai eficienta solutie pentru companiile care doresc conexiuni stabile de mare viteza, in mai multe localitati din tara sau in mai multe sedii din acelasi oras. Prin intermediul infrastructurii permanent imbunatatite, compania poate dezvolta retele virtuale private, sisteme intranet si extranet, retele de telefonie privata, videoconferinte, video monitorizare.
Divizia UPC Business este prezenta in 10 tari din Europa: Olanda, Austria, Irlanda, Polonia, Cehia, Slovacia, Romania, Ungaria, Elvetia si Germania.

La nivel national, reteaua de fibra optica si cablu CATV acopera peste 80 dintre cele mai importante orase din Romania, incluzand: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Iasi. Portofoliul UPC Business acopera toate segmentele de piata, de la companii mici si mijlocii pana la companii nationale si multinationale. Solutiile de comunicatii se adreseaza si verticalelor specifice de piata, cum ar fi: sectorul bancar, transporturi, distributie si logistica, educatie sau administratie publica.  

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro