Red Hat Enterprise Linux 4 prezentat astăzi oficial în România

iunie 22, 2005

Astăzi a fost prezentată versiunea 4 de Red Hat Enterprise Linux în cadrul unui eveniment desfăşurat la Hilton şi organizat de către IBM România, Red Hat şi Romsym Data – distribuitor autorizat al produselor Red Hat în România.

RED HAT ENTERPRISE LINUX 4 - The DEFINING MILESTONE in the evolution of the enterprise platform a adus în atenţia tuturor celor prezenţi diverse aspecte ce ţin de utilizarea Linux folosind suportul hardware IBM şi produsele Red Hat, toate ca soluţii pentru companiile româneşti care au acces astfel la cele mai noi tehnologii lansate la nivel internaţional.

„Linux-ul este din ce în ce mai utilizat în întreaga lume. Soluţia oferită de Red Hat este una care acoperă nevoile în materie de IT ale organizaţiilor, indiferent de dimensiunile acestora, iar IBM oferă hard
ware-ul necesar” a spus Sorin Şerb, pSeries & zSeries Sales Specialist IT Specialist Linux, IBM România. El a continuat: „România este o piaţă interesantă din această perspectivă, de aici şi evenimentul de astăzi care s-a bucurat de participare internaţională şi care subliniază încă o dată importanţa colaborării pe plan mondial dintre IBM şi Red Hat. Parteneriatul multianual încheiat implică faptul că Red Hat furnizează Red Hat Linux Advanced Server pentru IBM eServer zSeries iSeries şi pSeries, în timp ce IBM Global Services oferă suport pentru Red Hat Linux Advanced Server pentru întreaga linie de produse eServer a IBM.”

„Red Hat înseamnă mai mult decât software pentru organizaţii. Red Hat este şi suport, îmbunătăţire, perfecţionare, dezvoltare permanentă pentru furnizarea unor noi soluţii care anticipează dorinţele clienţilor şi, fireşte, direcţiile de dezvoltare a pieţei” a declarat Andrei Vlad Pascal, Red Hat Certified Engineer ITtraining/Romsym Data. „Folosirea Red Hat presupune o colaborare de lungă durată: unul sau mai multe produse achiziţionate, suport permanent, specialişti instruiţi şi certificaţi internaţional. De aceea Romsym Data, distribuitor autorizat al produselor Red Hat în România, a considerat oportună participarea la un astfel de eveniment mai ales dacă ne gândim că ITtraining este singurul centru din România unde se pot face cursuri de perfecţionare Red Hat şi susţine examene pentru obţinerea unor atestate recunoscute la nivel internaţional.”

Despre IBM

Cu o experienţă de peste 80 de ani în activitatea de sprijinire a companiilor pentru a inova, IBM este cea mai mare companie de tehnologia informaţiei din lume. IBM este un furnizor de vârf de soluţii e-business şi sprijină constant companiile, partenerii de afaceri şi dezvoltatorii să exploateze potenţialul Internetului şi a reţelelor de calcul, într-o gamă largă de afaceri şi industrii. Compania oferă găzduire soluţiilor specifice unei anumite sau mai multor industrii, proiectate în vederea rezolvării cerinţelor companiilor de diferite mărimi.

Pentru mai multe informaţii despre IBM, vă rugăm vizitaţi www.ibm.com/ro

Despre Red Hat, Inc.

Red Hat, lider mondial în oferirea de soluţii open source şi Linux, are sediul în Raleigh, NC şi reprezentanţe în întreaga lume. Red Hat a impus soluţiile Linux şi open source, prin oferta accesibilă a unei calităţii înalte şi cu costuri tehnologice foarte mici. Red Hat oferă software pentru sisteme de operare, alături de aplicaţii şi soluţii de administrare. Red Hat oferă de asemenea suport, servicii de training şi consultanţă clienţilor săi de oriunde din lume şi prin intermediul parteneriatelor de înalt nivel. Strategia open source a Red Hat oferă consumatorilor posibilitatea dezvoltării de planuri pe termen lung pentru a construi infrastructuri bazate pe tehnologia open source, ce pun accent pe securitate şi uşurinţa în administrare.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro