Record Mondial: Un apicultor a rezistat sa fie acoperit de 1 milion de albine pe tot corpul

mai 29, 2015

Apicultorul Gao Bingguo, in varsta de 55 de ani, locuitor al provinciei Shandong din China, a reusit sa stabileasca un record mondial, purtand cea mai grea haina formata numai din albine. Realizarea sa a fost confirmata de oficialii de la Purtatorii steagului recordurilor mondiale.

Asistentii care l-au ajutat pe Gao sa stabileasca acest nou record, au plasat mai multe matci pe corpul sau, in scopul de a atrage albinele lucratoare inainte de a incepe sa deschide cutiile de albine la picioarele sale.

Erau aproximativ 10.000 de albine intr-o cutie de 1 kilogram, insemnand ca Bingguo avea pe corpul sau aproximativ 1,1 milioane de albine.
Apicultorul a purtat doar chiloti pe el in timpul cascadoriei si a fumat o tigara pentru a tine albinele departe de buzele lui. A fost intepat de mai mult de 2000 de ori iar temperatura corpului sau a ajuns la 140 de grade Fahrenheit.

Se pare ca Bingguo a reusit sa stabileasca acest nou record in mai putin de o ora, potrivit Sky News. Un record anterior a fost stabilit de o persoana care a tinut pe el 83 de kilograme de albine.

Sursa: Huffington Post

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro