Record mondial pentru cel mai lung joc de poker

iunie 7, 2010

Starul poker-ului, Phil Laak, a facut senzatie printre jucatroii si iubitorii acestui joc de noroc, reusind sa depaseasca toate recordurile mondiale in ceea ce priveste cel mai lunga partida, relateaza Yahoo News.

El a petrecut, fara intrerupere 79 de ore la masa de poker, reusind astfel sa-si asigure o pozitie in Cartea Recordurilor Guiness. De asemenea, Phil Laak si-a castigat renumele in lumea pokerului, unde a depasit recordul neofocial.

Laak, in varsta de 37 de ani, spune ca dupa ce a depasit recordul neoficial isi dorea sa continue sa joace pana ajungea la 90 de ore

Visul lui Laak este sa ajunga in Cartea Recordurilor Guinness, dar acest lucru va mai dura cateva luni. Oficialii trebuie sa analizeze aceasta tentativa inainte de a o valida.

Actualul record mondial este de 72 de ore si 2 minute si ii apartine lui larry Olmsted, care l-a stabilit in 2004. In cercurile jucatorilor de poker, recordul pentru cea mai lunga partida, nerecunoscut de Guiness ii apartine lui Paul Zimbler si este de 78 de ore si 45 de minute, fiind stabilit in septembrie 2009 la Londra.

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro