Recomandari: Cele mai bune filme din 2019 pe Netflix

Netflix este un serviciu online pe baza de abonament. Daca vei plati acest abonament vei avea acces la seriale, filme si documentare pe diferite dispozitive conectate la internet.
Prin acest serviciu vei putea vizualiza cele mai cunoscute si cele mai frumoase filme.

 

Iata in cele de mai jos o lista cu cele mai bune filme de pe Netflix pe care le poti viziona on 2019:

 

Burning 2019
Jongsu un tanar curier o intalneste pe Haemi in timpul unei livrari. Aceasta il roaga sa aiba grija de pisica ei cat timp va calatori in Africa. Cand vine din vacanta, aceasta i-l prezinta lui Jongsu pe Ben , un tanar misterios.

Roma 2019
In acest film se prezinta povestea lui Cleo, o tanara angajata in casa unei familii din cartierul de clasa mijlocie din Roma.

 

Ant-Man and the Wasp 2018
Ant-Man and the Wasp este un alt film din serial Marvel. Ant Man se straduieste sa isi gaseasca un echilibru intre viata persoanala si responsabilitati dar este insarcinat cu o noua misiune. Acesta trebuie sa lupte alaturi de the Wasp ca o echipa.

 

Sorry Angel 2018
Este un film despre un scriitor stralucitor care se lupta cu SIDA. Este o poveste emotionanta, mai exact un tribut adus artei si culturii din anii 90.
Viata scriitorului se schimba atunci cand il intalneste pe Arthur , un aspirant regizor dornic de distractie.

 

Star Wars: The Last Jedi 2017
Este un film amercian de aventura spatial. Rey isi dezvolta abilitatile pe care le-a descoperit recent sub indrumarea lui Luke Skywalker. In acest timp Rezistenta se pregateste sa lupe cu Primul Ordin.

 

Zodiac 2007
Este un film american de mister. Este povestea unei vanatori a unui criminal in serie cunoscut sub numele de Zodiac. Acesta ironizeaza politia cu scrisori si cifruri trimise prin posta ziarelor.

 

Moonlight 2016
Este un film American care s-a bucurat de un succes senzational in randul criticilor. Chiron un copil timid si retras este gasit de Juan un vanzator de droguri. Dupa o noapte petrecuta in casa lui Juan si a prietenei sale Teresa, Chiron este dus la masa sa abuziva emotional. Atunci cand devine adult Chiron ajunge la randul sau un traficant de droguri. Acesta duce o viata asemanatoare cu cea a lui Juan, mentorul sau.

 

The Witch 2016
Filmul are loc in secolul al XVII lea si prezinta o familie puritana care infrunta fortele raului de la ferma lor din Noua Anglie.

 

Carol 2015
Este un film romantic. Cate Blanchett este o gospodina de 50 de nai care se simte intoxicata de viata pe care o are.
Filmul a primit numeroase premii printre care cinci nominalizari la Globul de Aur si sase la Oscar.

 

The 40-Year-Old Virgin 2005
Andy Stitzer are o viata placuta intr-un apartament frumos. Desi are varsta de 40 de ani acesta nu a facut niciodata sex. Descumpanit si fara speranta Andy o intalneste pe Trish, o mama singura.

 

Magic Mike 2012
Mike este un tip intreprinzator cu foarte multe talente. Acesta danseaza de foarte mult ani pe scena clubului Xquisite. Dupa un timp acesta il descopera pe Kid care are un talent compromitator.

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro