Reclame faine la primul AdShow din Timisoara

Joi, 15 iunie, incepand cu ora 20:00, in clubul The Note, va avea loc prima editie AdShow din Timisoara. Pasionatii de publicitate se vor putea bucura de trei ore de reclame alese, trei ore de povesti memorabile ale unor marci de renume.

„IQads are peste 2000 de utilizatori in Timis, 2000 de oameni care lucreaza in industria de comunicare sau pur si simplu sunt pasionati de publicitate. Era normal ca mai devreme sau mai tarziu sa aducem un astfel de eveniment in mijlocul lor. Pentru AdShow in Timisoara am gasit parteneri de nadejde in persoana celor de la Markand”, a declarat Cristiana Badalan, din partea IQads.

„Din ce în ce mai mulţi oameni văd publicitatea ca mijloc de entertainment şi nu doar ca o încercare disperată de a li se vinde ceva. Pentru aceşti oameni există AdShow, un eveniment în cadrul căruia pasionaţii pot viziona clipuri publicitare cu adevărat geniale. Markand speră ca prin organizarea în Timişoara a AdShow să contribuie la profesionalizarea domeniului, dar şi să ofere o seară plăcută pasionaţilor de publicitate.” completeaza Nutu Valea, brand communication director Markand.

AdShow, editia de Timisoara, este un eveniment IQads, organizat in colaborare cu Markand, recomandat de Kiss FM si de 24-FUN.