RDS.Tel reduce cu 14% tarifele catre retelele de telefonie mobila

Compania RCS & RDS va reduce tarifele către operatorii de telefonie mobilă, începând cu data de 1 octombrie 2006. Această acţiune se fundamentează pe decizia ANRC, din 10 iulie 2006, aplicabilă de la 1 septembrie 2006. RCS & RDS este primul operator de telefonie fixă care operează reduceri la tarifele apelurilor către mobil, reduceri de 14%, faţă de tarifele practicate până acum.

Astfel, pentru utilizatorii persoane fizice, tarifele RDS.Tel către reţelele de telefonie mobilă vor deveni cele mai competitive. Abonaţii RDS.Tel vor beneficia de acelaşi tarif către reţelele mobile indiferent de ora apelului şi de abonamentul ales.

“Prin această decizie de reducere a tarifelor către reţelele de telefonie mobilă, RDS.Tel intenţionează să comunice tarifele sale avantajoase, dorind să ofere clientului posibilitatea de a vorbi la telefon cât mai mult şi la cele mai avantajoase preţuri. De asemenea, încercăm să-i ajutăm pe abonaţii noştri să depăşească bariera psihologică de a-şi suna prietenii, cunoştinţele de pe fix pe mobil,” a declarat Mihaela Dumitrescu, Brand Manager RDS.Tel.

Pentru clienţii persoane fizice, apelurile către reţelele mobile – Orange, Vodafone şi Zapp vor fi taxate cu numai 0,09 euro/minut, iar pentru Cosmote cu 0,105 euro/minut. Reducerile se aplică şi pentru clienţii companii, pentru care tarifele pornesc de la doar 0,08 euro/minut către Orange, Vodafone şi Zapp, iar către Cosmote tariful va fi de 0,10 euro/minut.

Cu peste 550.000 de abonaţi la sfărşitul lunii iulie, RDS.Tel este serviciul de telefonie fixă care practică cel mai mic tarif în reţea – 1 eurocent/minut, indiferent de localitate şi de ora apelului, şi aduce mai multe beneficii abonaţilor săi: reduceri ale facturii telefonice lunare de până la 50% faţă de oferta operatorului public, până la 4400 de minute gratuite lunare incluse în abonament, 6 servicii suplimentare gratuite indiferent de abonament, taxare la 10 secunde chiar din primul minut.