RCS & RDS a castigat licitatia pentru licenta 3G

Compania RCS & RDS a castigat concursul pentru una dintre cele doua licente 3G, cumuland punctajul maxim de 90,41 puncte, in urma evaluarii efectuate de catre Inspectoratul General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei.

In procesul de evaluare, RCS & RDS a obtinut 53,5 puncte la acoperirea geografica si a populatiei din punctajul maxim de 55, la fezabilitate tehnica 22 puncte din totalul de 25, 5,96 puncte la capacitate financiara din cele 10 si la fezabilitate comerciala punctajul maxim – 5 puncte.

RCS & RDS a ocupat, pe baza grilei de punctaj, primul loc in clasament, urmat de S.C Telemobil S.A, S.C Cosmote Romania Mobile Telecommunications S.A, si Societatea Nationala de Radiocomunicatii „Radiocom” S.A, obtinand Licenta numarul 1, conform prevederilor punctului 7.3.2 din caietul de sarcini.

„Am fost increzatori ca vom castiga una dintre licentele 3G inca de la depunerea ofertei in concursul organizat de IGCTI. Suntem convinsi ca vom intruni toate criteriile necesare intrarii in posesia licentei si ca vom mentine angajamentele facute prin inaintarea ofertei, atat fata de actualii, cat si fata de potentialii nostri abonati,” a declarat Directorul General RCS & RDS, Alexandru Oprea. (RDS & RCS)