Razvan Lucescu noul al echipei FCU Politehnica Timisoara

Comunicat de presa Politehnica Timisoara:Razvan Lucescu este noul antrenor principal al echipei FCU Politehnica Timisoara
Incepand de astazi, FCU Politehnica Timisoara are un nou antrenor principal, in persoana lui Razvan Lucescu. Gruparea noastra a reusit sa aduca un antrenor de valoare, dovedind seriozitatea cu care abordeaza mereu fenomenul fotbalistic. Nu oferta financiara a fost cea care a prevalat in negocierile cu tehnicianul amintit, ci modul profesionist in care a fost prezentat proiectul de la Timisoara. Aducerea lui Razvan Lucescu este un castig al tuturor celor care participa la fenomenul Poli Timisoara. Al spectatorilor, care sunt mereu langa noi. Al celor din club. Al conducatorilor, care si-au dorit cu adevarat un tehnician de varf. Al puterii locale, care sprijina constant proiectul ce-l derulam. Preluarea bancii tehnice de catre Razvan Lucescu nu rezolva insa in totalitate problemele administrative si tehnice. Trebuie sa muncim, mai departe, cu rabdare si perseverenta, pentru a fi campioni din toate punctele de vedere!
Razvan Lucescu va veni la Poli Timisoara alaturi de colaboratorii sai apropiati, numele lor urmand sa fie anuntate in cel mai scurt timp. In functia de manager al echipei va fi titularizata in curand o noua persoana. In acest moment, se discuta si se negociaza cu domnul Dinu Gheorghe. Dorim ca postul respectiv sa fie ocupat de domnia sa, pentru a crea armonia necesara intre antrenor si conducatori.
Reafirm, cu aceasta ocazie, ca Poli Timisoara devine pe zi ce trece tot mai puternica si ca este aproape imposibil sa ne opreasca cineva din drumul nostru catre performanta. Sa fim alaturi de Razvan, atat la bine cat si la rau, pentru ca pornim la un drum care nu va fi usor!
Presedinte FCU Politehnica Timisoara, Marian Iancu.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro