Razboiul Lumilor din 29 iunie la Hollywood Multiplex Bucuresti Mall

Hollywood Multiplex Bucuresti Mall iti aduce unul dintre cele mai mari filme ale anului: War of the Worlds.

Invazia extraterestrilor este inevitabila. Pamantul nu mai este considerat un loc sigur pentru a trai. O batalie extraordinara pentru viitorul omenirii, vazuta prin ochii unei familii americane care se lupta pentru supravietuire. Lumea trebuie sa reziste in fata unui dusman nou, iar locuitorii ei trebuie sa apere umanitatea de o forta care ameninta sa o distruga. O poveste emotionanta, dar in acelasi timp plina de actiune.

Doua mari nume ale industriei filmului s-au reunit pentru realizarea acestuia – Tom Cruise si Steven Spielberg. Tom Cruise (The Last Samurai, Minority Report, Vanilla Sky) este castigator a doua premii Globul de Aur pentru Cel mai bun actor pentru Born on the Fourth of July (1990) si Jerry Maguire (1997). Steven Spielberg, fara indoiala unul dintre cei mai mari regizori ai Hollywood-ului, este castigator a doua premii Oscar pentru Cel mai bun regizor pentru Saving Private Ryan (1999) si Schindler’s List (1994).

Tom Cruise, Steven Spielberg, Dakota Fanning si super efectele speciale realizate de Dennis Muren (T 2, Jurassic Park, Star Wars Episodul I si II) sunt doar cateva motive pentru a nu rata acest film.

Cele 10 sali ale cinematografului Hollywood Multiplex oferă iubitorilor de cinema peste 45 de spectacole pe zi in conditii de calitate si confort la cele mai inalte standarde, cu sisteme ultra performante de sonorizare şi imagine. Cinematograful este dotat cu doua Candy Bar-uri unde spectatorii pot gasi popcorn, bauturi racoritoare, dulciuri si bere si alte produse pe care le pot consuma in timpul filmului.