Rasfatul miliardarilor: Iaht de lux controlat prin iPad

Un iaht de lux conceput de un designer de barci din Sussex a intrat in posesia proprietarului miliardar pentru peste 17,5 milioane de euro. Vasul are o lungime de 42,5 metri, o latime de 16 metri si cantareste 52 de tone. Nu dimensiunile sunt insa impresionante, ci design-ul, luxul interior si tehnologia de care beneficiaza ambarcatiunea.

In primul rand design-ul este parca desprins dintr-un film SF. Vasul pare a fi o nava spatiala, nu una care sa strabata oceanele Pamantului. Bineinteles, vasul este foarte luxos, asa cum i se potriveste unui om de afaceri miliardar, iar elementul care il plaseaza in epoca tehnologiei mobile este posibilitatea de a fi controlat prin iPad, de la o distanta de cel mult 50 de metri.
 

Iahtul Adastra, este a fost cumparat de magnatul transporturilor navale din Hong-Kong, Anto Marden, in varsta de 64 de ani care. Alaturi de sotia sa Elaine, se va bucura din plin de facilitatile noii achizitii in plimbarile pe care le vor face intre cele doua insule pe care le au deja in apropierea coastei indoneziene, scrie DailyMail.co.uk.
 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro