Rasfata-te cu preparate delicioase, la Casa Romaneasca

Casa Romaneasca este restaurantul cu traditie din Mamaia, cel pe care il stii de aproximativ 18 ani si care ofera de fiecare data o experienta unica, mancare delicioasa, personal ospitalier si atmosfera relaxanta, cu muzica de petrecere. Pentru ca ne-am gandit sa fim mai aproape de clientii nostri, acasa sau la birou, ne-am extins si in mediul online, unde prin serviciul delivery preparate traditionale Constanta iti livram oriunde iti doresti un pranz pe cinste, o cina speciala si delicioasa in doi si deserturi de care sa iti aduci aminte.

Un rasfat adevarat inseamna si preparate delicioase de la Casa Romaneasca! Te gandesti sa petreci mai mult timp cu cei dragi? Lasa pranzul si cina in seama noastra astazi si ocupa-te de atmosfera, aranjarea mesei si bucura-te de timp pretios alaturi de familie. Livram si platouri traditionale romanesti, din carne, cu branzeturi sau vegetariene, ce vor satisface cele mai pretentioase gusturi. La Casa Romaneasca ai posibilitatea sa comanzi tot ce iti doresti, fara sa mai adaugi datele tale, trebuie doar sa iti configurezi datele personale pentru a fi mai usor de fiecare data cand faci o comanda.

Restaurantul cu specific romaneasc din Constanta te asteapta atat in aer liber, pe terasa din Mamaia, cat si online, pe site-ul Casa Romaneasca, de unde poti comanda specilitati traditionale romanesti, pizza, paste, fast food si alte bunatati din toate colturile lumii.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Rasfata-te cu preparate delicioase, la Casa Romaneasca