Rarox isi pune la dispozitie serviciile sale funerare non stop

Exista domenii de activitate ce nu isi pot intrerupe fluxul, dintre care fac parte si cei din domeniul serviciilor funerare. Cel putin tinand cont de faptul ca decesul poate interveni oricand, uneori este o faza atat de abrupta din viata incat ne ia prin surprindere, deci organizarea evenimentului nu trebuie intarziata.

Pentru publicul din Bucuresti si Ilfov Rarox isi pune la dispozitie serviciile sale. Presteaza non stop, fara exceptie.

Rarox ofera servicii complete

Inca din primele minute post deces, familia indoliata devine responsabila de diverse decizii pentru a organiza in termeni optimi inmormantarea. Uneori aici vorbim despre un mix de traditii, superstitii si dogme crestine. Indiferent de diversitatea culturala si de alte influente externe, inmormantarile rezuma totul la nevoia de a pregati defunctul, de a urma anumiti pasi birocratici si de a deconta si ajutorul de inmormantare aferent si dupa caz.

Pentru tot ceea ce implica astfel de momente Rarox – servicii funerare non stop este o solutie. Cei interesati pot solicita oricand serviciile acestei agentii. Vor regasi aici personal calificat, gata sa intervina si sa consilieze la nevoie. Pot fi alese servicii individuale sau cumulate, pachete de servicii avantajoase din punct de vedere al costurilor.

Rarox pune la dispozitie articole funerare si pachete de servicii ce se pot plati pe baza talonului de pensie, dupa caz. Unele economice, standard sau chiar si de lux, fie ca vorbim de sicrie, accesorii, cruci, coroane sau de servicii – imbalsamare, manipulare, preluare defunct, transport cu masini autorizate si inclusiv varianta de tip limuzina – aceasta agentie isi propune sa fie o solutie completa pentru toti cei care ii trec pragul.

In plus, la cerere, poate fi obtinut ajutorul de inmormantare cu ajutorul echipei. Solicitati ajutor de specialitate, indiferent ca este vorba de caz Covid sau nu, de inmormantare clasica, traditionala, de eveniment funerar ce are loc in capitala, indiferent de sector. Tot aici puteti gasi solutii pentru transportul funerar si implicit pentru repatrieri.

Organizarea unei inmormantari este un ultim efort pentru cei dragi. Preferati sa faceti alegeri de calitate, in numele respectului si amintirii a celui sau celei care v-a fost om drag.

Contact:

[email protected]

0769.658.216

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Rarox isi pune la dispozitie serviciile sale funerare non stop