A rapit o tanara pentru a o prezenta parintilor ca fiind viitoarea sotie

Ghinionist in dragoste, un bancher din China s-a gandit sa rapeasca o tanara de pe strada pentru a-si convinge parintii dezamagiti ca fiul lor avea o sotie. In ciuda faptului ca avea o gramada de bani, Liu Hung, in varsta de 32 de ani , nu a reusit sa aibe o relatie stabila cu o femeie, iar in fiecare an, parintii sai extrem de exigenti il intrebau care este motivul.

Astfel ca, intr-o ultima incercare de a-si impresiona parintii, el a decis sa ia problema in propriile maini. Hung s-a ascuns intr-un tufis din zona bancii unde lucreaza si s-a napustit pe prima doamna care trecea pe acolo, legand-o la maini si la gura. Apoi a dus femeia in orasul Daliang, in partea de Sud a provinciei Liaoning, din nord-estul Chinei.

A doua zi, barbatul i-a spus femeii rapite ca urmau sa se casatoreasca si a inceput sa demareze formalitatile. Noroc ca victima, careia nu i s-a spus numele, a reusit sa-si elibereze mainile si sa-l sune pe prietenul ei de pe un telefon fix. Acesta din urma a anuntat Politia care a reusit sa detecteze adresa unde se ascundea agresorul cu victima sa, cu ajutorul numarului de pe care a apelat femeia.

Liu Hung a fost arestat in momentul in care s-a intors acasa cu actele pregatite pentru ceremonia de nunta. Barbatul urmeaza sa fie judecat.

 

Sursa: Mirror

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro