Ramona Badescu, impresionata de locurile sfinte din Israel

iulie 16, 2013

Frumoasa vedeta a fost invitata la Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a cantat si prezentat evenimentul. In calitate de Ambasador al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta Sfantul Ioan de Ierusalim, Ramona Badescu a acordat in Israel si cateva distinctii si premii

Dupa turneul din Italia in care a fost cu spectacolul „Pasiune”, alaturi de trupa ei de napoletani, Ramona Badescu a poposit in Israel. Artista a mers pentru prima oara in Tara Sfanta si a fost emotionata sa viziteze locurile sfinte, Mormantul lui Iisus Hristos, locul Nasterii Maicii Domnului, Zidul Plangerii, Bethleem, Nazareth. Frumoasa vedeta a fost invitata sa prezinte Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a sustinut si un recital si a profitat de ocazie pentru a vizita cat mai multe locuri incarcate de istorie si religie. Ramona a fost cazata in orasul Tiberias, pe malul lacului Kineret (Galilei), construit de regele iudeilor Irod cel Mare în cinstea Împăratului Tiberius.

 

“La Mormantul Sfant m-am rugat pentru Iisus Hristos si Fecioara Maria, am spus rugaciuni pentru ei si apoi pentru mine. Papa Francisc, cand a fost numit Papa a zis in primul lui discurs: “Rugati-va pentru mine, ca eu sa am putere sa ma rog pentru voi!”. M-am rugat pentru sanatatea parintilor mei si m-am rugat sa-mi dea ce considera ca este bine pentru mine. M-am rugat la Dumnezeu sa-mi dea ceea ce este al meu!”, spune Ramona, impresionata de locurile sfinte pe care le-a vizitat in Israel. Vedeta s-a intors din Tara Sfanta cu multe suveniruri pentru familie si prieteni si spera sa se reintoarca in Israel, pentru un sejur mai lung. In calitate de Ambasador al Ordinului Suveran al Cavalerilor de Malta Sfantul Ioan de Ierusalim, Ramona Badescu a acordat in Israel si cateva distinctii si premii, printre care domnului Paul Goldberg pentru contribuţia la susţinerea şi extinderea schimburilor culturale Israel - România, promovarea culturii române şi a artiştilor de marcă din România, Dr. Zvika Berkovici pentru aportul adus la dezvoltarea şi susţinerea relaţiilor de prietenie şi diplomatice Israel - România; dar si Richard Armonn primul consul onorific al României în Israel, preşdintele Comitetului de Organizare şi Construcţie a Muzeului Evreilor din România, la Rosh Pina.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro