Ramona Badescu, aparitie de senzatie in Calabria!

august 8, 2013

Vedeta a fost admirata si rasfatata de organizatorii Festivalului de Film Magna Graecia

Ramona Badescu a avut o aparitie de exceptie la cea de-a zecea editie a Festivalului de Film Magna Graecia, desfasurat la Catanzaro – Calabria. Invitata sa sustina un minirecital, vedeta a fost indelung admirata de spectatori, dar si de presa din Italia care i-a apreciat prestatia artistica si a laudat-o pentru prezenta scenica. La cei 44 de ani, Ramona Badescu a radiat pe scena, imbracata fiind intr-o rochie neagra, lunga, care i-a pus in evidenta silueta si decolteul. Ca de obicei, a facut furori! Cu ocazia acestui festival de film, actrita si cantareata a petrecut trei zile minunate in Calabria si a fost bucuroasa sa-i revada pe cei trei tenori italieni din grupul Il Volo, dar si pe celebrul actor Paul Sorvino. A imbinat utilul cu placutul, a cantat si s-a relaxat.

A facut plaja pe o ambarcatiune privata si si-a etalat corpul bine definit in orasul pe care il promoveaza, dorind sa creeze o legatura stabila intre regiunea Calabria si Romania, din punct de vedere turistic si nu numai

Dupa repetitia de la scena si concertul propriu-zis, Ramona a fost surprinsa in hotelul in care a fost cazata intr-un superb costum de baie, extrem de sexy. Insotita de nepoata ei care a vizitat-o in Italia, Ramona a profitat de vremea frumoasa din Calabria, un oras care ii este aproape de suflet, ea fiind de altfel si imaginea unui parteneriat ce are ca scop promovarea Calabriei in Romania, si a mers la plaja. Organizatorii i-au pus vedetei la dispozitie o ambarcatiune privata, acolo unde, ferita de ochii curiosilor si de paparazzi, vedeta a facut plaja si s-a distrat alaturi de nepoata ei, Dalina. Cuprinsa de buna dispozitie, Ramona s-a lasat fotografiata in ipostaze sexy, pline de senzualitate. O femeie frumoasa care arata din ce in ce mai bine si pregateste noi surprize pe plan profesional!

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro