A ramas blocat intr-o conducta de ventilatie in timp ce incerca sa dea o spargere

Un hot din Seattle, care incerca sa evadeze printr-o conducta de ventilatie a unui bloc dupa ce a dat o spargere, a fost salvat pana la urma chiar de catre autoritati, potrivit unei declaratii date de reprezentantii Politiei. Locatarii unui bloc din Seattle au sunat la Politie pentru a reclama faptul ca aud zgomote ca si cum cineva distruge ceva in spalatorie.

Suspectul, care avea asupra lui zeci de bancnote de 1 dolar, in total 22.65 dolari, probabil luat de la automatele masinilor de spalat, s-a ascuns in momentul in care rezidentii blocului respectiv au venit in camera numita spalatorie iar apoi au blocat usa pentru ca acesta sa nu mai poata iesi. Urmarindu-l, politia a intrat in camera de depozitare unde a gasit doar sange si cioburi de sticla, fapt care i-a condus spre conducta de aer unde se afla hotul.

"Ofiterii de Politie au intrat la subsol, unde au auzit un barbat care se zbatea in conducta de aer. Hotul le-a spus politistilor ca este blocat si nu se poate misca din cauza durerii, si a cerut ceva de baut", informeaza publicatia Reuters.

 

Sursa: Huffington Post

 

 

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro