Raluka a cantat Trandafir de la Moldova in premiera la Cronica Carcotasilor

Raluka a fost invitata marti dimineata la Cronica Carcotasilor, unde i-a surprins cu vocea ei pe Mihai Gainusa, Dezbracatu si Oana Paraschiv. Cantareata a cantat live piesele “Surrender My Love”, “Out of Your Business” si “All For You”, cel mai nou hit al sau, dar si refrenul cantecului popular “Trandafir de la Moldova”, la provocarea Carcotasilor.

Intrebata despre cariera sa, Raluka le-a povestit kissomanilor despre inceputurile ei in muzica: “M-am lansat acum 4 ani, la Megastar. Am avut apoi o colaborare cu DJ Sava, dupa care am pornit singurica, usurel… prin lume”. “Nu ne-am suparat, nu mai suntem colegi pentru ca nu mai formam o echipa impreuna. Suntem colegi de breasla. Nu ne-am certat de la bani, ne-am despartit de la altceva: el voia un lucru, eu altceva. Eu am vrut sa cant alt gen muzical, cel de acum, iar el isi dorea sa mergem pe acelasi stil”, a explicat artista la Kiss FM referitor la intreruperea colaborarii cu DJ Sava:

Despre hitul “All For You”, cantareata a marturisit ca a avut probleme la inceput sa il cante, deoarece este o piesa foarte grea: “All For You este compusa de doi baiteti din Suedia care au compus si pentru Antonia melodia ‘Marionette’. Este o melodie foarte grea pe care am inregistrat-o de 5 ori ca sa imi iasa, n-am putut sa o cant din prima”. Cu toate acestea, la Cronica Carcotasilor a sunat live impecabil.

Iar daca tot a venit vorba de muzica live, Mihai Gainusa a provocat-o pe Raluka sa cante un refren in limba romana, in premiera la Kiss FM. Artista a ales sa cante “Trandafir de la Moldova”, dovedind ca ar putea sa cante cu succes si muzica populara, mai ales ca are concerte in strainatate pentru comunitatile de romani. “Am cantat pentru comunitati de romani, dar si in Armenia, o tara care seamana mult cu Romania”, a declarat artista la Kiss FM.

Desi canta melodii de dragoste, se pare ca de Ziua Indragostitilor Raluka a fost microbista: “Ca o domnisoara ce sunt, m-am uitat la meci cu iubitul meu”. Pe viitor, artista va avea concerte in tara si va intra in studio pentru a inregistra noi piese.