Radu Cinamar – autorul care ne trimite intr-o calatorie prin numerologie

Exista multe enigme in viata si foarte multe pseudo – stiinte care incearca sa explice inexplicabilul, lasand totusi mereu o aura de mister in jur. O astfel de pseudo stiinta este si numerologia. Aceasta poate fi definita astfel: numerologia este orice credinta in relatia divina, mistica, intre un numar si unul sau mai multe evenimente care coincid. Este, de asemenea, studiul valorii numerice a literelor in cuvinte, nume si idei. Aceasta este adesea asociata cu paranormalul, alaturi de astrologie si alte arte prezicatoare similare. Foarte multi autori incearca sa ne poarte intr-o calatorie mistica prin misterele numerologiei. Unul dintre acesti autori este si enigmaticul Radu Cinamar.

Radu Cinamar este pseudonimul numelui adevarat a celui care a scris patru carti controversate, in care sunt descrise cateva teorii secrete care vizeaza statul roman, dar si alte enigme pe care numerologia si cristaloterapia le ascund. Radu Cinamar a scris despre SRI si descoperirea din Bucegi, despre atingerea punctului de inflexiune a existentei, despre grupuri secrete care conduc si manipuleaza omenirea, secrete mondiale, informatii utile care au iesit la iveala in urma unor misiuni secrete. Cartile in care Radu Cinamar ne prezinta aceste aspecte sunt Viitor cu cap de mort, 12 zile – o initiere secreta, Misterul din Egipt – primul tunel si Pergamentul secret – cinci tehnici initiatice tibetane, iar in scurt timp urmeaza sa lanseze o noua carte: Cristalul eteric.

Cristalul eteric de Radu Cinamar – Al treilea tunel, incheie atat un ciclu numerologic (mai exact, ciclul lui 7), cat si misterul ultimului tunel, ramas neexplorat de autor pana in anul 2015. Dupa prezentarea expeditiei, volumul face o foarte interesanta „turnura”, orientandu-se catre un proiect special, ce atrage o colaborare inedita cu orasul subteran Apellos, dar si cu partea americana. De asemenea, foarte interesant este faptul ca, pentru prima data dupa aproape 14 ani, Radu Cinamar ne ofera in aceasta carte date suplimentare despre enigmaticul Elinor, un alchimist desavarsit. Cartea prezinta o informatie – cheie, indelung dezbatuta si considerata pana acum un mister neelucidat, care se refera la originea reala a Lunii. Totul este explicat in amanunt si in mod cronologic, la fel ca si in cazul elementelor despre originea omului, prezentate in Geneza uitata. Este uluitor si totodata fascinant, dar cu atat mai mult aceasta ne deschide orizonturile cunoasterii si ale evolutiei noastre individuale.

Analizand, pe rand, elementele sau cuvintele cheie din aceasta carte, putem spune urmatoarele: Cristalele eterice reprezinta varianta eterica a cristalelor fizice. Mai exact, inainte de a exista in plan fizic, cristalele exista in planul subtil, eteric. Principalul beneficiu al cristalelor eterice este ca ele pot fi folosite oriunde, oricand avem nevoie de ele si nu necesita curatare energetica, nici inainte, nici dupa utilizarea propriu zisa. Ba mai mult decat atat, cristalele eterice pot mari puterea unui cristal fizic cu pana la 400%. Cristaloterapia este o metoda de tratament folosita inca din timpuri stravechi pentru a restabili starea de sanatate a organismului sau a inlatura anumite blocaje mentale si emotionale cu ajutorul puterii vindecatoare a cristalelor.

Despre orasul subteran Apellos putem spune ca: Apellos este un oras foarte special, ca istorie si structura, aflat sub Muntii Apuseni. Este si el foarte vechi, dar se distinge totusi in multe privinte. Se presupune ca locuitorii lui sunt sau au fost tot din neamul dac, insa la un moment dat a existat o hibridizare cu o alta rasa. Misterul acestul oras l-a fascinate pe Radu Cinamar, care a incercat sa aduca la lumina aceste enigme, oferindu-ne o lectura plina de mister, plina de suspans si care ne lasa cu sufletul la gura. Volumul promite sa ne ofere raspunsuri la majoritatea intrebarilor care ne vin in minte, legate de misterele Muntilor Apuseni si nu numai, intr-o maniera usor de inteles de catre orice citiror.

Cristalul Eteric Radu Cinamar este o carte pe care trebuie sa o citesti, daca esti o persoana fascinate de numerologie, de cristaloterapie, dar si de misterele ascunse ale lumii, ascunse de alti oameni mai sus pusi. Realitatea sau adevarul absolut nu il stie nimeni si cu siguranta va pastra mereu o urma de mister sau de adevar ascuns, insa Radu Cinamar incearca sa ne aduca la lumina cele mai multe raspunsuri la anumite intrebari, pentru a evidentia anumite aspecte care l-au fascinate dintotdeauna. Daca va plac misterele lumii sau presupusele mistere ale acesteia, daca va place ambiguitatea numerologiei, astrologiei si cristaloterapiei, atunci aceasta carte este o lectura pe care merita sa o parcurgeti!

 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro