Radio Delta RFI devine RFI Romania

Prin aceasta modificare, radioul doreste sa marcheze integrarea deplina in cadrul grupului Radio France Internationale, unul din cele mai importante radiouri mondiale.

Din aceasta luna, Radio Delta RFI isi schimba numele in RFI Romania.

Pe undele RFI Romania vor putea fi ascultate, ca si pina acum, programe informative si muzicale realizate de jurnalistii si animatorii de la Bucuresti, Paris si din alte capitale.

RFI Romania isi propune sa fie un radio european, care sa reflecte marile teme si dezbateri ale actualitatii interne si internationale, un radio al integrarii – cea a Romaniei in Europa si a Europei in Romania. Muzica la RFI Romania presupune diversitate, dar inseamna, in acelasi timp, o selectie atenta a titlurilor difuzate.

Radio Delta RFI a fost unul din primele radiouri independente din Romania, aparut in primavara lui 1990 in urma unei colaborari intre Radio France Internationale si Institutul Politehnic din Bucuresti.

In acest moment, RFI Romania apartine in totalitate grupului Radio France Internationale. Aceasta apartenenta reprezinta o garantie a independentei editoriale si a diversitatii informatiilor.

Radio Delta RFI poate fi recepţionat în Bucuresti pe 93,5 fm, în Iaşi pe 97,9 fm, la Craiova pe 94,0 fm şi la Cluj pe 91,7 fm.