Putea sa moara pentru ca si-a dorit un posterior ca al lui J.Lo

Michelle Brown, in varsta de 46 ani, si-a dorit o schimbare in viata ei si anume sa aibe un posterior ca al lui Jennifer Lopez.

A aflat de la salonul de infrumusetare despre o doctorita care ar face o asemenea operatie la un pret avantajos. Femeia nu s-a gandit nicio clipa ca doctorita ar fi o escroaca, scrie The Sun.

Dorintele ei au adus-o la un pas de moarte. Ea a relatat pentru The Sun prin ce cosmar a trecut. Corpul ei a suferit o alergie puternica de la injectiile pe care doctorita i le-a administrat. A inceput sa se simta rau inca de la prima injectie desi doctorita i-a spus ca este ceva normal.

Michelle, nu a mai suportat durerea si s-a dus la spital. Doctorii de aici i-au amputat fesele si deoarece cangrena pusese stapanire pe mainile si picioarele sale.

Femeia a stat 6 luni in spital.A crezut ca 650 de lire ii va face un posterior ca al lui Jennifer Lopez, insa viata ei i-a fost distrusa. Ea a prezentat povestea sa tragica pentru a trage un semn de alarma femeilor care doresc sa isi faca operatii estetice si le indeamna sa mearga la un medic acreditat daca doresc o schimbare de look.

Adelina Elena Baciu
redactia@atitudinea.ro