Pungile de hârtie sunt o metodă de marketing inteligent

martie 5, 2022

Pungile de hârtie pentru ambalarea diferitelor produse din domeniile Horeca, Take Away, Delivery, farmaceutic, magazin online și chiar industrial au căpătat o popularitate tot mai mare deoarece le oferă comercianților o variantă de ambalare eficientă, economică și preferată de consumatori în locul pungilor de plastic. Chiar dacă pungile de rafie, bumbac sau iută sunt foarte bune datorită durabilității și opțiunilor de refolosire, ele sunt destul de costisitoare pentru producătorii mici cu bugete marketing aproape inexistente.

Pungile de hârtie reprezintă opțiunea ideală pentru afacerile ce doresc să aibă un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător și furnizează servicii sau produse clienților educați în această direcție. Compania românească BisBags oferă pungi de hârtie biodegradabile din materie primă ce provine din surse durabile aprobate de UE, iar certificările obținute sunt confirmarea calității produselor și grija față de natură. Clientul final poate recicla acasă punga de hârtie sau refolosi până de degradarea ei completă.

Pungile de hârtie pot fi imprimate cu logo-ul afacerii tale, cu un motto atrăgător pentru clienți, cu datele de contact sau un design atrăgător. De asemenea, poți alege pungi de hârtie în culoarea ce se potrivește brandului tău sau cu un model ce va atrage atenția clienților - de exemplu, punga pentru mercerie cu design floral este foarte atrăgătoare pentru toate produsele mici destinate clientelor moderne preocupate de stilul simplu și elegant.

Posibilitățile de personalizare a pungilor de hârtie sunt nelimitate, indiferent că mergi pe stilul minimalist, cu mesaje scrise sau imprimeuri puternice ce atrag atenția imediat.

Ține minte că pungile de hârtie folosite ca material promoțional, indiferent cât de mici sunt, reprezintă o ocazie excelentă de a-ți face brandul remarcat de mulți clienți potențiali, imediat ce tranzacția de vânzare s-a încheiat.

Pe de altă parte, mulți cumpărători și persoane cu afaceri consideră că pungile de hârtie arată ieftin, prea simplu și denotă lipsă de interes din partea vânzătorului sau producătorului. Toată lumea este atrasă de lux și nu de simplitate. Pungile de hârtie, maronii și banale, sunt pur și simplu neatrăgătoare. 

Dacă și tu ai această părere, află că poți adăuga elemente de lux astfel încât punga ta de ambalaj să transmită un mesaj corect despre afacerea ta: ne implicăm în protejarea planetei dar clientul este important și răsfățat de noi.

Așadar, poți adăuga mânere de mătase sau de sfoară, poți alege imprimeuri cu flori, inimi, acuarelă sau peisaje din diverse anotimpuri, excelente pentru afacerile sezoniere (mărțișoare, decorațiuni de Crăciun etc).

Prin BisBags poți crea punga de hârtie perfectă pentru afacerea ta. Nevoile de mărime și design specifice afacerii tale pot fi îndeplinite de echipa de producție din Petriș, județul Bistrița Năsăud. 

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro