PSD contesta pachetul de legi privind sanatatea

Partidul Social Democrat va depune o moţiune de cenzurã dacã Guvernul îşi va asuma rãspunderea pentru pachetul de legi privind sãnãtatea.
PSD va încerca prin toate mijloacele sã blocheze acele legi care sunt împotriva cetãţenilor. PSD sprijinã orice încercare de îmbunãtãţire a serviciilor medicale, dar nu va accepta ca satisfacerea intereselor oligarhice ale actualei puteri sã fie vândute opiniei publice drept reformã în sistem.
PSD salutã sinceritatea preşedintelui care a recunoscut cã mãsurile luate acum sunt continuarea reformei din 1997. Alianţa nu este cu nimic mai presus decât fosta CDR care i-a sãrãcit pe români.
Printr-un pachet stufos de 17 legi, actuala putere vrea sã convingã românii cã excesul de maculaturã ţine loc de reformã. Activitatea ministerului sãnãtãţii a fost blocatã timp de un an pentru a se umple vrafuri de hârtii fãrã valoare cu scopul de a muşamaliza interesele actualilor guvernanţi.
Un contabil avansat la stadiul de purtãtor de vorbe şi blocat în aceastã poziţie nu se poate erija în ministru al sãnãtãţii. Poate însã sã serveascã interesele anumitor grupuri?
Dezbaterea publicã de astãzi a fost fãcutã în prezenţa preşedintelui doar pentru a obţine girul lui moral. Guvernul încearcã sã se acopere şi prin prezentãrile publice anunţate pentru perioada urmãtoare.
Actuala putere se teme însã de o dezbatere în Parlament pentru cã este conştientã cã legile nu servesc interesele cetãţenilor, ci doar interesele unor anumite grupuri. (PSD)