Provision Days 2012 - Eveniment unic dedicat tehnologiilor din domeniul securitatii informatiei, networking, stocare si virtualizare

iulie 12, 2012

Provision Enterprise Technology Solutions, liderul pietei de securitate a informatiei din Romania si furnizor de servicii profesionale, a organizat in perioada 22-24 iunie, in Sibiu, cea de-a sasea editie a celui mai important eveniment din Romania, dedicat tehnologiilor din domeniul securitatii informatiei, networking-ului, stocarii si virtualizarii.

"Provision Days" este un eveniment unic in domeniul IT din Romania, dedicat end-userilor, integratorilor si resellerilor, organizat cu scopul de a face cunoscute noile informatii, tendinte si evolutii din domeniu, prezentate de catre cei mai renumiti furnizori de tehnologie la nivel mondial.

Provision Enterprise Technology Solutions , gazda evenimentului, a avut ca sponsori reprezentantii celor mai importante companii din domeniul IT: Check Point Software Technologies, Gigamon, Hitachi Data Systems, HP Enterprise Security, McAfee, Brocade, Cyber-Ark Software, Guidance Software, Imperva, Qualys, Splunk, Websense, FalconStor, F5, Riverbed, Ruckus Wireless, SafeNet, Skybox Security si VMware.

Ca o premiera in acest an, am putea aminti prezenta la acest eveniment a unor furnizori renumiti precum Gigamon, Hitachi Data Systems, Skybox Security, Splunk, reprezentand atat pentru clienti, cat si pentru parteneri o oportunitate de a dobandi informatii despre noile tehnologii si solutii de mare interes pentru companiile lor.

Unicitatea acestui eveniment, devenit o traditie in cadrul companiei Provision Enterprise Technology Solutions, rezida atat in amploarea sa, cat si in modul in care acesta a fost organizat si structurat. Din dorinta de a crea o sinergie intre end-user, reseller si furnizor, precum si de a raspunde la nevoile si cerintele acestora, anul acesta conferinta a avut o structura bazata pe o imbinare perfecta intre prezentari si sesiuni demo.

Evenimentul, desfasurat in Sibiu - unul dintre cele mai frumoase orase transilvanene - a avut ca invitati peste 180 de persoane, reprezentand atat cele mai importante companii romanesti din Top 100, cat si organizatii din sectorul public, carora li s-au alaturat cei mai importanti integratori si reselleri IT din Romania, Bulgaria si Moldova. Intreaga conferinta s-a concentrat in jurul unor teme de interes pentru acestia, teme reflectate in toate cele 31 de prezentari, sesiuni interactive de demostratii tehnice si channel meeting-uri, sustinute de experti in domeniul tehnologiilor distribuite de catre Provision Enterprise Technology Solutions. Printre temele prezentate reamintim: solutii de prevenire a pierderilor de informatii si a fraudelor electronice, de management al vulnerabilitatii, solutii optimizate de stocare a tuturor tipurilor de date, de securitate a retelei, tehnologii de investigare digitala, de prevenire si remediere a amenintarilor, de vizibilitate a traficului de retea, tehnologii cloud computing s.a.

Despre Provision Enterprise Technology Solutions
Provision Enterprise Technology Solutions este cel mai important distribuitor IT, cu valoare adaugata, de solutii si servicii profesionale adresate companiilor private si sectorului public din Romania.

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro