ProTV are un nou site

ProTV si-a lansat un nou site pe internet la 10 ani de la prima emisie.

Pentru a putea comunica mai eficient cu telespectatorii sai, ProTV a decis sa isi improspateze imaginea in mediul virtual. Noul site continua linia deschisa de Pro TV prin sloganul sau, ‘Gindeste Liber’, oferindu-le utilizatorilor un nou canal de comunicare cu cea mai performanta televiziune din Romania.

Site-ul ProTV, creat de Tree Works , este primul site al unei televiziuni romanesti care ofera feed-uri RSS pentru programul zilei, filmele saptamanii si transmisiile cu caracter sportiv. Astfel, utilizatorii beneficiaza de o modalitate facila prin care pot obtine in timp real informatii de interes.

Site-ul ProTV este organizat in sectiuni specifice marilor situri de media: vedete, emisiuni, seriale, filme, program TV, noutati, putandu-se adauga si alte sectiuni noi, in functie de necesitati. Arhitectura site-ului permite inserarea de materiale multimedia si de galerii de imagini in paginile relevante.

Deoarece contactul strans cu telespectatorii este o caracteristica fundamentala a brandului ProTV, site-ul contine o mare varietate de modalitati de interactionare cu acestia: newsletter, forum, recomandari zilnice, precum si posibilitatea de alertare prin email in momentul in care ProTV difuzeaza filme cu actorii sau regizorii preferati de utilizatori.