Propuneti invingatorii din domeniul IT&C ai anului 2005

Daca faceti parte din comunitatea IT&C din Romania, din 30 ianuarie 2006 accesaţi site-ul www.premii-tic.ro şi propuneţi pe cei mai buni, din domeniul IT&C, ai anului 2005!

Pană în data de 7 februarie 2006 se aşteaptă propunerile (chiar dacă respectivele propuneri reprezintă proiecte/produse care aparţin celui care face propunerea sau doar a fost implicat în calitate de beneficiar) susţinute de o motivaţie detaliată pentru fiecare din următoarele secţiuni:

 Proiectul cu cel mai bun conţinut educaţional
 Cel mai bun serviciu de comunicaţii
 Cel mai semnificativ client al industriei IT&C
 Cel mai inovativ produs românesc
 Cel mai bun integrator
 Personalitatea anului
 Cel mai bun produs software românesc

Proiectele propuse şi validate de juriu, vor fi votate în faza a doua tot de către comunitatea IT&C, luând în calcul atât relevanţa proiectului pentru industria IT&C, cât şi notorietatea sa. Dintre acestea, trei proiecte/produse vor ajunge pe podiumul nominalizaţilor, de unde va fi ales câştigătorul,cel care întruneşte cel mai bun punctaj .

Decizia pentru ”Cea mai mare investiţie în domeniul IT&C” este luată de juriu pe baza propunerilor companiilor fundamentate cu documente doveditoare privind valoarea bănească a investiţiei. Propunerile vor fi trimise de către membrii comunităţii IT&C din România, pe adresa organizatorilor, printr-un mesaj cu subiectul ‘Investiţia anului în domeniul IT&C’, cuprinzând denumirea proiectului în care s-a investit, numele investitorului şi beneficiarul investiţiei, valoarea investiţiei şi date explicative care pot fi probate în cazul în care juriul solicită acest lucru.

Decizia privind ”Premiul de excelenţă pentru întreaga carieră” aparţine în exclusivitate juriului.

Juriul este reprezentat de personalităţi din conducerea unor instituţii din România cu domeniu de activitate neutru, neimplicaţi în activităţi comerciale directe şi de producţie sau prestări servicii IT&C.

Propunerile înregistrate pe site vor fi recepţionate în condiţii de maximă securitate şi confidenţialitate a datelor şi vor fi analizate de juriu, urmând a fi supuse votului începând cu data de 8 februarie 2006.