Promotiile verii la ORINK si UNINET prin Mival ro

Pentru a veni in sprijinul distribuitorilor din intreaga tara, ce activeaza in segmentul echipamentelor de birou, Mival Group a anuntat pe perioada acestei veri o serie de promotii – atat in lunile trecute (iunie si iulie) cat si acum, in august 2014. In limita stocului disponibil, ele s-au remarcat prin variate serii de cartuse toner compatibil, fie noi, fie remanufacturate. Sa privim in continuare mai in detaliu aceste solutii.Click aici pentru oferta completa de consumabile de imprimanta la Mival !

Promotiile Uninet, marca numarul unu in acest domeniu, sunt prezentate pe pagini speciale, dedicate, pe site – ele sunt promovate atat prin intermediul paginii de Facebook cat si prin newsletter-ele trimise periodic. Astfel acestea contin o lista de produse din gama de consumabile de imprimanta, precum:
– cilindrii cartuse
– chipuri
– componente de remanufacturare (numeroase sunt produse unice in Romania), ce includ la randul lor: solutii de curatare pentru role magnetice, vaselina conductiva pentru contacte, pudra cilindri si lamele stergere, bucsi role magnetice, crema reimprospatare cilindri, pinion resetare, kit resetare, capace si servetele magnetice pentru toner
– lamele/ PCR/ role magnetice
– tonere refil Absolute Black & X Generation
Ele se adreseaza marcilor de imprimanta Xerox, Samsung, HP, Lexmark, Minolta, Kyocera, Brother, Canon, etc.

Promotiile ORINK sunt prezentate intr-un alt mod in magazinul online Mival. Ele se remarca prin bogata oferta de cartuse de cerneala, compatibile. Sunt astfel precizate informatii legate de
– modelul imprimantei compatibile
– starea acestor consumabile de imprimanta (100% noi sau remanufacturate)
– numarul de bucati pe stoc
– pretul de lista
– pretul promotiei
Aceste consumabile sunt disponibile pentru Brother, Canon, Epson, HP Compaq, Kyocera, Panasonic, Lexmark, Samsung si Xerox.
Promotiile la aceste consumabile de imprimanta, de lunile trecute, au mai beneficiat si de alte avantaje: preturi speciale pentru comenzile ce au depasit 100 de bucati; discounturi suplimentare pentru plata integrala in avans (prin ramburs sau OP).

Pentru mai multe informatii accesati paginile de lichidari stocuri si abonati-va la newsletter, pe www.mival.ro !

» Preluat de pe LivePr.ro
Promotiile verii la ORINK si UNINET prin Mival ro