Proiectoare Led sa super-preturi in ONLINE! Vezi ofertele!

Ce trebuie sa stii despre proiectoare LED

Cea mai simpla si mai economica tehnologie este amplasarea acestor proiectoare LED in aer liber. Electric Concept ofera o varietate de modele de proiectoare LED la super preturi in magazinul lor online.

Mai stim sa alegem cel mai potrivit model? Am luat in considerare cateva caracteristici si le vom impartasi cu dvs.

Cat de bune sunt aceste proiectoare LED pentru proiecte de acasa?

In primul rand, trebuie sa stiti ca abrevierea LED provine de la Light Emitting Diode. Proiectoarele cu LED ofera o calitate foarte buna a imaginii si, cel mai important, nu necesita intretinere costisitoare.

Ce face aceste proiectoare LED si becuri LED atat de populare datorita longevitatii lor. Prin urmare, aceste becuri care folosesc aceasta tehnologie pot fi inlocuite doar dupa 20.000 de ore de lucru.
proiectoare led
Poate ca nu v-ati gandit la asta inainte, dar va spunem ca aceste proiectoare LED sunt mai bune decat televizoarele care folosesc aceasta tehnologie.

Cea mai buna investitie pentru relaxarea familiei este sa va transformati camera de zi intr-un home theater si sa va bucurati de o noapte de filme de calitate acasa, impreuna cu prietenii.

Lumina puternica la cost redus

Dupa cum stim cu totii, datorita tehnologiei lor de aranjare, aceste proiectoare LED au performante foarte ridicate atunci cand vorbim despre toate elementele care caracterizeaza sursa de lumina. Pentru consumatori, principala caracteristica este consumul.

Desi ofera variante mai puternice in ceea ce priveste intensitatea luminii, consumul a scazut in comparatie cu generatia mai veche de produse similare.

Prin urmare, consumul unui astfel de proiector care produce lumina cu o intensitate egala cu 850 de lumeni va fi de aproximativ 9,5 wati, in timp ce pentru generatia mai veche a acestei forme de iluminare sunt necesari aproximativ 15 wati pentru a produce aceeasi intensitate.

Te asteptam online pe electric-concept.ro cu super oferte!

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Proiectoare Led sa super-preturi in ONLINE! Vezi ofertele!

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro