Proiect de lege: Locurile in care sunt accidentate animalele semnalizate printr-o cruce

Presedintele Asociaitei pentru Protectia Cainilor Invalizi (APCI) Remus Labus a inaintat parlamentului un proiect de lege care precede ca locurile unde sunt accidentati caini sa fie marcate cu o cruce, la fel cum sunt marcate locurile in care oamenii au cazut victime ale accidentelor rutiere.

I. Cum v-a venit ideea?
R. In primul rand nu suntem animale, trebuie sa ne pese mai mult de prietenii nostri cu 4 labe, trebuie sa luam in calcul faptul ca acesti caini si catei nu cunosc semnele de circulatie din lipsa de educatie si mor nevinovati. Astfel dorim sa ii cinstim pe cei cazuti la datorie si am vrea ca moartea lor sa nu fie in zadar, ci sa foloseasca prevenirii accidentelor rutiere in care sunt implicati caini. Crucile ii vor avertiza pe ceilalti patrupezi care trec prin zona ca neatentia atunci cand circuli in patru labe te poate costa viata.

I. Ce sanse de reusita are acest proiect?
R. Nu suntem animale! Un lucru este insa foarte clar: cei care sunt impotriva acestui proiect sunt  se opun relansarii economice a Romaniei, crearii de noi locuri de munca. Daca va fi adoptat de Parlament, proiectul de lege ar putea pune pe roate industria siderurgica din romania. Ganditi-va de cat fier este nevoie pentru aceste cruci, vom da de lucru fosti mineri prostiti cu cate 24 de salarii anticipate de diferite guverne formate din oameni rai. Minerii vor putea sa castige si un ban in plus daca vor confectiona, la comanda, cruci din piatra sau grantit pentru catelusii de bani gata.

I. Ce se va intampla cu cainii fara stapan?
R. Nu suntem animale! Nu putem sa le intoarcem spatele cainilor si cateilor fara venituri, mai ales daca nici rudele lor nu au posibilitati financiare. Pentru acestia vom apela la ajutorul de inmormantare de la primarie si sa nu avem discutii cu risipa de bani publici, vom realiza cruci mai mici. Acum vine si ideea geniala! Crucile vor fi construite din betisoare de la mancare chinezeasca. Surprinzator dar foarte multi chinezi si-au exprimat sustinerea pentru ca acest proiect de lege sa fie adoptat.

Vedeti domnule spre deosebire de noi romanii ei iubesc foate mult cainii. Toti cainii de la asociatie sunt preluati de chinezi iar ei, oameni cu suflet bun, ii trimit la diferite ferme din China unde traiesc fericiti pana la adanci batranete.

 

Acest articol ar putea fi o gluma. Eventualele asemanari cu persoane sau evenimente reale sunt pur intamplatoare!