Programe de team building prin Vertical Adventure

Acum, la mijloc de primavara, ideea unui program de outdoor team building pare ca are tot mai mare relevanta pentru companiile sau organizatiile din tara noastra. Iar odata cu venirea acestui sezon si Vertical Adventure a adus o serie de modificari prezentei sale online – chiar la accesarea site-ului, facem cunostiinta cu o serie de avantaje si beneficii. Prezentate inca de pe prima pagina, precum o carte de vizita sau un portofoliu, acestea sunt utile celor care fac cunostiinta cu aceasta echipa specializata in organizarea programelor aventura si team building, Vertical Adventure.

Principalele plusuri ale colaborarii cu aceasta echipa de profesionisti :
– Profiti, ca participant, de experienta si munca echipei de organizare: peste 600 de programe outdoor distincte livrate (de la 3 pana la 3200 de participanti)
– Mai bine de 500 de programe personalizate de team building
– locatii disponibile pe intreg teritoriul tarii
– 9 ani de experienta, ca si brand
– integrarea programelor de training si dezvoltarea personala
– utilizarea unei echipe de traineri atestati, ce opereaza sub regim permanent; nu se apeleaza la subcontractori ori afiliati
– dezvoltarea si promovarea primului concept de outdoor race in Romania – TOR
– Eco Friendly – actiuni ce protejeaza si conserva mediul inconjurator, precum si lucrari de ecologizare a zonelor montane.
– Logistica completa – vehicule offroad, echipament de camping, echipamente alpine (escalada) acreditate
– Traineri certificati – NLP, AT, Public Speaking, Coaching, ANC, IRF
– Posibilitatea organizarii de programe in limba engleza.

Mai mult decat atat, cei care aleg colaborarea cu Vertical Adventure pentru organizarea unor programe de team building, adventure, beneficiaza de:
– pachete complete sau personalizate, dupa nevoi, ce sa contina atat – organizarea programelor dorite, cazarea, transportul, logistica;
– restituirea banilor in situatia in care clientii nu sunt multumiti de calitatea programelor la care au participat
– amintiri personalizate la cerere (imagini/ fotografii, tablouri)
– reducere de 10% la programele organizate intre luni – joi
– fotografii la calitate ridicata, din timpul programului – ele vor fi furnizate la final in format digital, pentru a fi aratate colegilor, familiei, prietenilor etc

Vrei sa fii in top si sa ai o eficienta cat mai crescuta cu echipa ta? Investeste in personalizarea unui program de team building potrivit si descopera aici serviciile Vertical Adventure Timisoara !

» Preluat de pe LivePr.ro
Programe de team building prin Vertical Adventure