Profită de cotele mărite oferite de casele de pariuri

decembrie 15, 2019

Casele de pariuri online oferă 2 tipuri de cote mărite. Pentru clienții noi măresc mult anumite cote pentru pariuri simple, iar pentru clienții existenți măresc puțin cotele pentru anumite pariuri multiple. Despre cele din urmă voi scrie în continuare.

Majoritatea operatorilor de pariuri pe internet aleg să crească cotele pentru anumite combinații. Chiar dacă respectivele creșteri nu sunt impresionante este important să urmărești și acest aspect, pentru că în timp se va simți diferența.

Vin și cu un exemplu, ca să te convingi că am dreptate.

Dacă în decursul unui an joci câte 50 RON și câștigi 100 de cote mărite de la 3 la 3.50 vei câștiga mai mult cu 2.500 RON. Poate că nu pare o sumă incredibil de mare ținând că vorbim de un an de zile. În pariuri, însă, orice câștig este bine-venit, mai ales că nu implică riscuri suplimentare.

Prin urmare verifică site-urile caselor de pariuri și vezi care oferă cote mărite și pentru ce combinații. Unul dintre operatorii care vin constant cu astfel de cote mărite este casa de pariuri Maxbet.

De exemplu, atunci când a fost scris acest articol Maxbet mărea, printre altele, următoarele cote:

  • Arsenal, Sevilla și Sporting toate să câștige - cota 9.00 în loc de 7.28.
  • AS Roma, Braga și Alkmaar toate să câștige - cota 9.50 în loc de 7.70.
  • Celtic, Guimaraes și Dinamo Kiev toate să câștige - cota 11.00 în loc de 9.21.

Dacă cineva ar fi jucat 100 RON pe fiecare dintre cele 3 combinații și ele ar fi fost câștigătoare ar fi luat 2950 RON, în loc de 2419 RON. Se poate observa o diferență de peste 500 RON din doar 3 pariuri câștigate.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când pariezi pe cote mărite

Nu juca orbește cotele mărite!

Înainte de a paria pe o combinație cu cotă mărită compară cu cotele normale oferite de alte case de pariuri online. Poate că la un operator ai cota mărită 9 în loc de 7.28 pentru o combinație. S-ar putea, însă, ca la o altă casă de pariuri online să primești cota 9.20 pentru aceeași combinație, fără ca valoarea cotelor să fie mărite.

De aceea este important să alegi cu atenție. Nu trebuie să sări direct pe o combinație cu cotă mărită fără să verifici în prealabil și ce cote găsești în altă parte.

Ține cont și de miza maximă acceptată

Unele case de pariuri online limitează mizele pentru cotele mărite. De aceea dacă ai de gând să pariezi o sumă mai mare (în acest caz sumă mai mare poate însemna chiar și 100 RON) trebuie să te asiguri și că-ți este permis să mizezi o astfel de miză.

Acest lucru este posibil la unele case de pariuri, care menționează mizele maxime acceptate. Acolo unde nu se specifică acest aspect ține cont după ce mizezi prima dată oe o cotă mărită.

De exemplu dacă la casa de pariuri x ai încercat acum să pariezi 300 RON pe o cotă mărită și-ți spune că miza acceptată este de 100 RON notează-ți informația undeva. Astfel vei știi pe viitor că la casa de pariuri x există o limită de 100 RON pentru cotele mărite.

În final aș mai vrea să-ți mai spun că aceste cote mărite le vei găsi în ofertele caselor de pariuri sub mai multe denumiri (cote mărite, multiple îmbunătățite etc). Este important în primă fază să faci un research și să vezi care case oferă astfel de cote mărite pentru a știi pe viitor unde să le cauți.

 

Cauti Gazduire Web? Alege Speedhost.ro

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro