PROFINN 2005

Primul targ national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industrie alimentara.
Azi, 23 Iunie 2005, va asteptam la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, la PROFINN 2005, targul national de proiecte de finantare si idei de afaceri pentru agricultura ecologica si industria alimentara. Aici va asteapta cele mai reprezentative organizatii din domeniul financiar bancar.

Participarea ca vizitator la PROFINN 2005 este gratuita. Mai mult decat atat, in 23 iunie, prima zi a targului, se va organiza, in paralel, o conferinta ce va dezbate teme de maxima actualitate pentru toti actorii implicati in agricultura ecologica si industria alimentara. In cadrul celor 3 sectiuni se vor dezbate teme de maxima actualitate pentru actorii pietei de profil :
Sectiunea 1 – Programe de finantare interna si externa,vor participa reprezentanti ai BCR, CEC, BRD Sogelease, MAPDR, MMSSF, Sapard, FGCR, FNGCIMM.
Sectiunea 2 – Workshop cu tema Asigurarea productiei animale si vegetale, moft sau necesitate
Sectiunea 3 – Conferinta cu tema Implicarea organizatiilor patronale in derularea finantarilor din agricultura si industrie alimentara.

Mai multe detalii despre organizarea acestui eveniment, precum si formularele de inscriere ce trebuie completate pot fi gasite la www.profinn.ro sau va sunt puse la dispozitie de organizatori la inceputul vizitei.

Profinn 2005 este organizat cu sprijinul extraordinar al Agentiei SAPARD, avand ca partener oficial Banca Comerciala Romana, parteneri asociati CEC si BRD Sogelease, sponsori Unicredit Leasing si Raiffeisen Leasing.

GLOBAL SERVICES GROUP, organizatorul primului targ virtual din Romania din domeniul industriei alimentare – WWW.FIB.RO – si INTERMARKETING & CONSULTING, organizatorul Targului International pentru Agricultura, Industrie Alimentara si Ambalaje – AGRARIA organizeaza PROFINN 2005, primul EVENIMENT pentru PROIECTE DE FINANTARE si IDEI DE AFACERI din Romania, organizat pe principiul Business to Finance, pentru a raspunde in mod pragmatic standardelor UE si pentru a veni in intampinarea nevoilor de informare si finantare ale mediului de afaceri din Romania. (GSG)