Profesor navetist in Romania, cercetator de renume in SUA

Profesor navetist in Romania, cercetator de renume in SUA

E cunoscut in lumea academica mondiala. Vladimir Arnold, Simon Donaldson sau Michael Atiyah, medaliati Fields (echivalentul Nobel in matematica), il stiu ca pe un coleg de nadejde, un frate mai mic. Marile universitati ale lumii ii folosesc cartea ca manual. A plecat de la statutul de profesor care facea naveta cu trenul la Targu Frumos. Acum e cercetator cu renume.

Medicii, despre Adrian Paunescu: Suntem pesimisti si rezervati

El are insuficienta multipla de organe si e tinut in viata de aparate. "Incercam sa-i corectam insuficientele, insa sunt pesimist si rezervat\", ne-a declarat medicul Şerban Bradisteanu, seful Sectiei de Chirurgie Cardiovasculara de la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde Adrian Paunescu este internat din 26 octombrie.

Surse PDL: Emil Boc a intentionat sa isi dea demisia dupa aflarea deciziei Curtii Constitutionale

Presedintele Traian Basescu a sosit, miercuri seara, dupa sedinta de Guvern, la Palatul Victoria, unde a avut cu premierul Emil Boc o discutie de aproximativ 30 de minute.

The Guardian il face pe Basescu "autoritar"

Într-un articol publicat azi in ziarul britanic „The Guardian\", presedintele Romaniei, Traian Basescu, este numit "o persoana cu prejudecati" care poate sa aiba o influenta mare si negativa asupra politicii din Romania. De asemenea, guvernul roman este criticat dur pentru politica sa "discriminatorie" fata de tigani.

Romania, trecuta pe harta Google. IT, un domeniu in care se fac angajari

Asa cum anuntase inca din primavara, Google si-a deschis la inceputul lunii un birou de afaceri in Romania, tara con-siderata "foarte interesanta" de compania considerata a fi "stapanul internetului mondial". Industria IT&C autohtona nu numai ca nu este afectata de criza, ba chiar face angajari pe banda, iar pana la sfarsitul anului isi va mari ponderea in PIB, potrivit specialistilor.

Ce se intampla cu economia in 2011

„Inflatie sau recesiune?" este intrebarea anului viitor. Însa, daca statul nu-si respecta promisiunile in fata creditorului FMI, raspunsul va fi „inflatie si recesiune".