Profesor concediat din cauza mesajelor indecente trimise unei eleve

Decizia a fost luata dupa ce s-a descoperit ca Neil Hunt, profesor la liceul Queen Elizabeth din Camarthen,  Tara Galilor, i-a trimis aproximativ 350 de mesaje elevei sale, o fata in varsta de 16 ani. Tanara suferea de deficiente mentale, iar starea ei de sanatate s-a agravat in urma schimbului de mesaje, devenind depresiva si avand chiar ganduri de sinucidere.

Fata le-a povestit prietenilor sai despre mesajele primite, unele avand continut indecent, iar acestia au anuntat imediat personalul institutiei de invatamant. Initial, profesorul in varsta de 46 de ani nu a fost concediat. Ulterior, la aflarea numarului mare de mesaje trimise, Comitetul de Conduita profesionala a hotarat imediat demiterea acestuia.

Neil Hunt a admis ca a dat dovada de comportament necorespunzator prin trimiterea mesajelor, de cele mai multe ori fiind in stare de ebrietate, insa nu s-a considerat vinovat de faptul ca a ascuns numarul total al acestora.

Politistii care se ocupa de caz nu au descoperit pana acum suficiente dovezi pentru inceperea urmaririi penale, dar investigatiile sunt inca in desfasurare.

 

Sursa: METRO