Produsele Beyers pentru porumbei le gasesti la e-shopul Produse Columbofile

Chiar daca nu multa lume stie acest lucru, porumbeii au nevoie de zeci de lucruri si produse special create pentru ei. Printre acestea produsele Beyers sunt printre cele mai cautate si mai apreciate. Acestea nu pot fi gasite oriunde, pentru ca produsele pentru porumbei sunt destul de greu de identificat in cabinetele veterinare, dar magazinul online Produse Columbofile dispune de astfel de produse si nu numai.

Cei interesati pot gasi o gama variata de accesorii, medicamente, vitamine si altele speciale pentru porumbei. Acestea pot fi comandate foarte usor online sau printr-un apel telefonic. Angajatii au experienta in domeniu si va pot ajuta cu orice informatie aveti nevoie. Un mare avantaj pe care il ai daca achizitionezi de pe acest site este faptul ca ai o gama variata de produse dintre care sa alegi. Asa cum la diferite rase de caini este nevoie de pastile diferite si de o alimentatie speciala, la fel este si in cazul porumbeilor. Acum poti avea grija de porumbeii tai exact asa cum trebuie, cu toate cele necesare la indemana.

Produsele Beyers si-au dovedit eficienta pe parcursul anilor

Cei de la Beyers dispun de o gama vasta de produse pentru porumbei, care au devenit foarte populare in ultimii ani. Pe site puteti gasi zeci de produse Beyers porumbei, printre care se enumera foarte multe vitamine esentiale ce trebuie administrate porumbeilor.

Acestea sunt recomandate in special pentru porumbeii care merg la concursuri, dar sunt benefice pentru toti cei din cuib. Energy oil este un supliment care contine un complex mare de uleioase de care acestia au nevoie. La fel este si cu prote-ina, care este de fapt o drojdie de bere bogata in proteine, vitamine si aminoacizi.

Pentru ca acestia sa creasca cat mai sanatosi si feriti de boli este necesara si o alimentatie potrivita. Din meniul  lor nu trebuie sa lipseasca mixul de grit cu anason pe care il poti gasi pe site intr-un sac de 3 kg. Toate acestea, alaturi de multe altele de la branduri diverse poti gasi daca accesezi www.produsecolumbofile.ro.

Contact:

0773 774 303

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Produsele Beyers pentru porumbei le gasesti la e-shopul Produse Columbofile

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro