Produse pentru intretinere piscine de la piscineservice ro

Apa care este utilizată în piscină provine din rețeaua de apă potabilă a orașului sau din puţuri de suprafaţă sau de adâncime. Aceasta nu este o apa pură, ea conţine foarte multe impurităţi care pot crea mari probleme în funcţionarea unei piscine. De aceea trebuie sa aveti accesorii pentru intretinere piscine. De asemenea, deoarece apa stă în piscină o perioadă îndelungată, care poate fi de la câteva luni la câţiva ani, în apa din piscină apar şi alte impurităţi, praf din aer, polen, frunze etc, substanţe organice sau anorganice introduse de cei care folosesc piscina, dar şi dezvoltări microbiologice (bacterii, ciuperci, alge) care se formează în timp. Toate acestea sunt factori care degradează calitatea apei din piscină, ceea ce duce la aspect tulbure, culoare verzuie, miros urât.

Apa care alimentează piscina conţine multe săruri dizolvate în ea. În afară de sărurile metalelor alcaline care nu se depun, toate celelalte săruri se pot depune pe suprafeţele cu care apa este în contact, depunerea formând o crustă aderentă, albicioasă. Cele mai importante sunt sărurile de calciu şi magneziu, care formează depuneri dure. De asemenea apa de alimentare conţine şi o încărcătură organică şi microbiologică importantă, fiind un mediu propice de dezvoltare a microorganismelor. Totodată pH-ul apei de alimentare nu este cel corespunzator.

Obiectele mari (frunze, crengi etc) care ajung in apă se curăţă manual cu un minciog. Particulele mari se reţin în filtrul de nisip la recircularea apei sau, dacă sunt depuse la fundul piscinei, se indepărtează cu un aspirator manual sau automat.
Pentru reglarea parametrilor calitativi fizico-chimici se folosesc produse speciale de tratament.

Pentru tratarea apei desigur ca aveti nevoie de niste accesorii de intretinere piscine. Si unde gasiti cele mai ieftine accesori de intretinere piscine? Aici va ajut eu, in magazinul online PISCINESERVICE gasiti multe lucruri utile pentru intretinere piscine, repede, ieftin si de calitate.

Nu iti lasa piscina sa arate urat si comanda online produse pentru intretinere piscine la un super pret de la PiscineService.» Preluat de pe LivePr.ro
Produse pentru intretinere piscine de la piscineservice ro