Procesul Apple vs Samsung se apropie de final

În continuare în tribunalul din San Jose, California, procesul dintre Apple şi Samsung se desfăşoară. Samsung susţine faptul că nu a copiat patentele Apple pentru că Google a fost cea care a creat tehnologia folosită prima dată.

Avocaţii companiei coreene susţin că Apple nu foloseşte caracteristicile pe care Samsung este acuzat că le copiază. Unul din avocaţii companiei coreene, Bill Price, a susţinut ca argument de final: " Este adevărat că dacă nu practici un patent, asta nu înseamnă că nu poţi cere despăgubiri dacă este încălcat, dar nu poţi copia ceva de la iPhone dacă nu se regăseşte în iPhone".

Price a afirmat şi faptul că patentele Apple nu sunt detaliate şi acoperă doar anumite metode de îndeplinire a unor funcţii, nu tot procesul, spre exemplu: în cazul sugestiei de cuvinte folosită la motorul de căutări. Totodată, a fost notat şi faptul că Samsung a folosit tehnologia dată de Google către toate companiile care foloseau Android. "Succesul de care se bucură Samsung este bazat pe multă muncă şi inovaţie în hardware" a mai precizat Price.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro