Probleme la cutia automata de viteze? Vino la o unitate de service auto autorizata!

Orice autoturism poate prezenta semne de uzura si chiar pot sa apara defectiuni odata cu cresterea numarului de kilometri parcursi. Prin urmare, orice sofer trebuie sa fie constient ca la anumite intervale de timp trebuie sa treaca pe la un service auto, indiferent daca vorbim despre verificari si revizii periodice sau despre diverse reparatii. Insa daca vorbim despre problemele pe care orice sofer isi doreste sa le evite, atunci cu siguranta problemele la cutia de viteze reprezinta ultimul lucru pe care ti l-ai dori in calitate de sofer.

In momentul in care cutia de viteze a masinii tale da semne ca ceva este in neregula, atunci lucrurile pot deveni grave in scurt timp. Mai ales daca vorbim despre cutiile automate de viteze. Daca in cazul cutiilor manuale unele probleme pot fi rezolvate pe cont propriu, atunci cand ai nevoie de reparatii cutii automate este obligatoriu sa te adresezi unui service auto profesionist si cu experienta in astfel de cutii automate.

Plusurile unei cutii automate de viteze

Un autoturism care functioneaza pe cutie automata de viteze este foarte fiabil si extrem de rezistent chiar si odata cu trecerea anilor. Pe langa acest avantaj cutia de viteze automata aduce si mai multa libertate de miscare soferului prin faptul ca pedala de ambreiaj lipseste. Tot referitor la libertatea de miscare a soferului atunci cand se afla la volanului autoturismului putem aminti un alt plus important, si anume faptul ca soferul poate sta mereu cu mainile pe volan. Nu in ultimul rand pornirea mai usoara din rampa reprezinta un alt avantaj important al autoturismelor pe cutie automata de viteze.

Cu toate aceste plusuri este firesc sa fii tentat sa optezi pentru un autoturism pe cutie automata de viteze atunci cand vine vorba de cumpararea unui autoturism. Daca vorbim despre costuri, autoturismele pe cutie automata de viteze sunt cu siguranta mai scumpe, indiferent daca vorbim despre autoturismele noi sau despre cele rulate. Iar daca vrei sa te asiguri ca nu vei avea probleme la cutia de viteze atunci cand cumperi un autoturism second hand pe cutie de viteze automata, atunci cu siguranta este indicat sa te adresezi unui service auto specializat in reparatii cutii automate.

Experienta, profesionalism si calitate in reparatii cutii automate

Datorita complexitatii o cutie automata de viteze care prezinta semne ca ar exista ceva probleme trebuie obligatoriu sa ajunga intr-un service specializat in reparatii cutii automate. Un astfel de service auto este Automatic Gearbox din Bucuresti. Cu peste 20 de ani de experienta in solutionarea problemelor la cutiile automate de viteze, aceasta unitate de service auto poate sa solutioneze in cel mai scurt timp orice defectiune in cazul oricarui model de masina pe cutie automata de viteze.

Toti mecanicii sunt specializati in tari din vestul Europei si sunt autorizati RAR. Automatic Gearbox propune soferilor autoturismelor pe cutie automata posibilitatea de a beneficia de servicii de diagnoza fara programare si gratuite. Ai nevoie de reparatii cutii automate? Informatii suplimentare gasesti pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Comunicat preluat de pe LivePr.ro  » Probleme la cutia automata de viteze? Vino la o unitate de service auto autorizata!