Probleme inainte de startul Olimpiadei de la Soci

februarie 7, 2014

Pregatirile pentru startul Olimpiadei Sporturilor de Iarna de la Soci, Rusia sunt pe ultima suta de metri pentru ca totul sa fie pus la punct inaintea ceremoniei de deschidere din aceasta seara. Din nefericire pentru organizatori, in urma cu cateva zile au ajuns jurnalistii straini care au descoperit o serie de probleme de organizare, pe care le-au consemnat prin poze si statusuri pe Twitter.

Pana la sosirea jurnalistilor straini, masinaria ruseasca de PR a reusit sa tina in frau comunicarea legata de eveniment. Jurnalistii veniti din partea celor mai mari trusturi globale de presa au invins masinaria de comunicare a rusilor, prin distribuirea de mesaje si fotografii pe retelele sociale.

Primele reclamatii au inceput sa apara imediat ce jurnalistii s-au cazat. Ce au gasit in camere si pe holurile hotelurilor este greu de imaginat pentru un eveniment de o asemenea anvergura. Mizerie, mobilier deteriorat, cabluri de curent iesite la dus, lipsa apei curente. O jurnalista din Statele Unite spune ca a fost atentionata la receptie ca, in cazul in care va avea apa la robinet, sa nu o foloseasca pentru a se spala pe fata deoarece contine substante foarte periculoase.

 

 

 

 

 

 

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro