Proaspat ''cainitoriti''?

martie 11, 2014

Dupa ce Amanda Rodgers in varsta de 47 ani a trecut printr-un divort cu fostul ei sot, femeia a reusit sa isi gaseasca iubirea intr-o alta specie.  Amanda s-a casatorit cu terrierul sau pe nume Sheba.

Ceremonia a avut loc in Split, Croatia in fata a peste 200 de invitati, iar doamna Rogers a declarat ca nu s-a simtit niciodata mai fericita. ''Sheba a fost in viata mea in toti acesti ani, facandu-ma sa rad si fiindu-mi alaturi cand eram trista. Nu as vrea nimic altceva de la un partener de viata.''

In momentul din care Cupidon a lovit-o, Rodgers a stiut ca trebuie sa respecte traditiile, asa ca intai si-a cerut cateaua in casatorie.
''M-am pus in genunchi si am cerut-o. Cand a inceput sa dea din coada mi-am dat seama ca acela a fost felul ei de am spune da. Am visat la nunta perfecta inca de cand eram mica. Ziua a fost minunta, mai frumoasa decat fosta mea casatorie. Am pupat-o si toata lumea a inceput sa arunce confetti. A fost un moment minunat.'', adauga doamna Rogers.

''Stiu ca nunta cu Sheba nu e legala. Dar a fost un moment frumos pentru a arata ce inseamna ea pentru mine. Sheba n-a fost niciodata rea cu mine si e fericita tot timpul.''

Alte Stiri & Articole

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro