Prista Oil si Girtofan la Raliul Bulgariei

O etapa pretendenta la WRC

Astazi a avut loc prima zi de concurs in Raliul Bulgariei, etapa in Campionatul European anul acesta, pretendenta la WRC pentru 2010. Nume mari din automibilismul European s-au prezentat la startul celei de-a 6-a etapa din ERC. Jasen Popov, Solowow Michal, Isik Volkhan si Dimiter Iliev sunt numai cativa dintre cei care se bat pentru titlul de Campion European.

Dan Girtofan, Krum Donchev si Boris Borisov, pilotii Prista Oil Rally Team se lupta cot la cot cu cei care, pentru multi debutanti reprezinta legende ale automobilismului.

3 echipaje Prista Oil iau startul in Raliului Bulgariei

Pentru prima data in ERC, Dan Girtofan, pilotul Prista Oil Rally Team Romania spera sa termine in puncte acest raliu extrem de dur, o pozitie onorabila in clasamentul general si sa-si gaseasca ritmul si echilibrul cu noua masina; “Este o experienta buna pentru noi, avand in vedere ca nu am mai avut o participare externa din 2004. Este un raliu care ne place foarte mult, care cu siguranta ca are toate calitatile sa fie inclus in campionatul mondial. Suntem increzatori in fortele noaste si ne dorim, in primul rand, sa terminam cursa; este o cursa grea, un raliu foarte lung; sper sa nu avem probleme si sa mai gasim unele set-up-uri pentru masina. Dupa cum stiti, masina este complet noua, nu s-a lucrat mulYY suntem niste pionieri. Sper sa facem un rezultat bun la sfarsit.”

Krum Doncev, pilotul Prista Oil Rally Team Bulgaria, care participa la aceasta etapa pe un Peugeot 207 super 2000 tinteste podiumul acestei etape tehnice si foarte solicitante pentru materialul de concurs. Inainte de startul acestui raliu a declarat: “….”

Boris Borisov, pilotul Prista Oil pentru circuit a ales sa alerge alaturi de colegii sai de echipa la aceasta etapa din Campionatul European.

Prima zi de concurs, doua rezultate in primii zece

Doua dintre echipajele Prista Oil au terminat prima proba speciala a acestui rally in primele 10 pozitii. Giri, campionul absolute al Romaniei, la prima sa participare in ERC a reusit sa se claseze pe pozitia a zecea dupa o proba speciala in coborare, avand cauciucurile reci. Krum Doncev, vicecampion European, a terminat proba speciala de astazi pe locul 9, in aceeasi secunda cu colegul sau de echipa, Dan Girtofan.

Mii de spectatori pe prima proba speciala din Borovetz

Raliul Bulgariei pare a fi un raliu foarte vizionat. Mii de spectatori au fost prezenti pe prima proba speciala. Fanii automobilismului si-au incurajat favoritii pentru ziua lunga care-i asteapta maine, cand au de parcurs peste 100 de kilometric de proba speciala.

Ooni Koda

Web site realizat de Dow Media servicii Web Design | Gazduire Web furnizata de SpeedHost.ro